Lenovo Nerve Center yüklenmiyor

EslLarg

Hectopat
Arkadaşlar 2 senedir Lenovo Y5205-25IKL model kasalı bilgisayar kullanıyorum. Bugün çoğu uygulamada hata aldığım için bilgisayarıma format attım. Formattan sonra Lenovo Vantage'yi kurabildim fakat Lenovo nerve Center bilgisayarımda zamanında kurulu gelmişti. Şimdi Lenovo'nun sayfasından indirmek için girdiğimde bu yazılımı indirmek için gerekli izinlere sahip değilsin diyor. Bilgisayarımı tanıttığımda ise sürücüler&yazılımlar kısmında Lenovo Vantage görünürken, Nerve Center gözükmüyor. Tekrar nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın sürücüler için ayrılmış bir diskinin olmasının veya CD'sinin olması lazım. İçlerinde var mı diye kontrol eder misin?
Mağaza üzerinden anladığım kadarıyla yazılımı piyasadan kaldırdılar.

Geç cevap verdim kusura bakmayın bilgisayarımdan öyle bir cd çıkmadı maalesef.

Windows'un kurulu olduğu diskde drivers diye bir dosya olacak, ona tıkla. Orada Nerve Center dosyası olması lazım. Oradan halledersin.

Windows'un kurulu olduğu diskde drivers diye bir dosya olacak, ona tıkla. Orada Nerve Center dosyası olması lazım. Oradan halledersin.
DOSTUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA, TAM 1 YILDIR ARIYORDUM TAM 1 YIL, MİCROSOFT ,LENOVO VS HERYERİ ARADIM AMA ÇÖZEMEDİLER, HAY ALLAH RAZI OLSUN SENDEN , ÇÖZDÜM

DOSTUM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN YA, TAM 1 YILDIR ARIYORDUM TAM 1 YIL, MİCROSOFT ,LENOVO VS HERYERİ ARADIM AMA ÇÖZEMEDİLER, HAY ALLAH RAZI OLSUN SENDEN , ÇÖZDÜM
nasıl çözdün acaba bana da yardımcı olur musun?

Bende sadece ağ önceliği var ama bilgisayarım akıllı soğutmayı destekliyor.

Bende Lenovo Y520 kullanıyorum. Eskiden driverı kaydetmiştim, internettende mağazadaki nerve Center'ın appx halini buldum. Şu an sorunsuz şekilde kullanıyorum.
Drive Linki

Bende sadece ağ önceliği var ama bilgisayarım akıllı soğtmayı destekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…