Lenovo OneKey Recovery Sorunu

KRIPTEX

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar Forumda ilk mesajım :) Lenovo Z570 bilgisayarım var. OneKey Recovery tuşuna kullandığımda Çıkan Pencereden Sistem Kurtarma diyorum, pc yeniden başlatıyor fakat recovery bölümüne geçmiyor, direk yeninden başlatıyor (Diskteki Recovery bölümü sağlam) bilgisayarı. Bu sorunu nasıl çözebilirim:confused:

Recovery bölümü 14.75 Gb olarak görünüyor. Kurtarma diski oluştur bölümü çalşıyor. Yedekleme yaptım 3 DVD ye fakat DVD ile recovery yapınca fabrika ayarlarına geri dönüyor Diskteki tüm bilgiler siliniyor.

BIOS güncellemesi yapıp düzelip düzelmediğini kontrol edin:

https://www.technopat.net/forum/dizustu-ve-netbook/13201-lenovo-z570-bios-guncelleme.html#post57582

Aslında size tavsiyem, Windows 8'e geçmeniz. Burada neredeyse herkes Windows 8 kullanıyor ve memnun olmayan yok :) Bilgisayarınızdan tam performans almanızı sağlıyor.

Windows 8 kurmuştum fakat bazı sürücülerde sorun çıkardı Energy Management ve Dokunmatik tuşlar çalışmayınca yedek aldığım DVD lerden tekrar Windows 7 ye geçtim sonrada OneKey recovery çalışmamaya başladı.

BIOS güncellemesi yapıp düzelip düzelmediğini kontrol edin:

Technopat Sosyal

Aslında size tavsiyem, Windows 8'e geçmeniz. Burada neredeyse herkes Windows 8 kullanıyor ve memnun olmayan yok :) Bilgisayarınızdan tam performans almanızı sağlıyor.

Kolay gelsin bende lenovo z575 kullanıyorum fakat onekey recovery sistem kurtarmayı başlatmıyor ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı