Lenovo P12 alınır mı?

UltimateTeam

Hectopat
Üniversite öğrencisiyim, sınavlara çalışmak için tablet bakıyorum, aslında kodlama yapabilmek gibi sebeplerden önce laptop almayı düşündüm ama çizim ihtiyacı daha baskın geldiği için tablet almayı düşünüyorum. En fazla 15k verebilirim, hem kaleminin yanında gelmesi hem de halihazırda bilgisayarımın da Lenovo olması sebebiyle P12 almayı düşünüyorum.

Sanırım freestyle diye bir uygulama varmış dosya aktarımı ya da monitör olarak kullanım özellikleri sağlıyormuş, ki bu benim için çok büyük bir artı olur eğer kullanabilirsem. Öte yandan 60Hz ve 20watt olması düşündürüyor ama çok da büyük bir fark yoksa almayı düşünüyorum, donmasın ve uzun yıllar idare etsin yeter. Zaten bu fiyatta başka bir alternatif Samsung S9 FE+ var, eğer arada bariz fark yoksa yukarıda yazdığım özellikten dolayı P12'ye daha yakınım, siz ne tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Ekranı 60 Hz alınmaz.
Bu tablet sepette 500 TL kupon ile 14.499 TL'e iniyor ve klavye kalem hediyesi var.

Ekranı 60 Hz alınmaz.
Bu tablet sepette 500 TL kupon ile 14.499 TL'e iniyor ve klavye kalem hediyesi var.
Eki Görüntüle 2343197
Google servisleri sıkıntı olmaz mı, Drive'ı Youtube'u falan çok kullanıyorum ve yan ürünlerle uğraşmak istemiyorum. Bir de üstteki gibi PC'ye monitör yapma özelliğinden faydalanacağım bir sistemi olursa çok iyi olur.

Son düzenleme:
Bu cihazın spoofing desteği var. Yani MicroG ile GMS'i direk cihaza yükleyip kullanabiliyorsunuz. GBox gibi sanal makinelere ihtiyaç yok. GMS olmadan çalışmayan Android Auto bile çalışıyor bu sayede. Tek Google Play Store yok ancak onuda Aurora Store kullanarak halledebilirsiniz. Açık kaynak kodlu ve uygulamaları Google Play sunucularından çekiyor. Tüm uygulamalar var ve güncellemeler anında geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mağazada tableti incelerseniz dediklerimi deneyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bence P12 iyidir. 60 Hz olayına neden bu kadar takılıyorsun ki Valorant mı oynayacaksın tabletten? İstediğin aralıkta Ipad 10. nesil de var ama bence Lenovo. Huawei Google konusunda işkillendiriyor biraz, malum seçimi yine Trump kazanırsa yine yürür bunun üzerine ve ben hoşlanmıyorum bu tarz işlerden.

Son düzenleme:
Tableti aldım, çoğunlukla internet + not alma uygulamasıyla kullanıyorum, yoğun kullanımda şarjı 2 gün gidiyor, içinden çıkan şarj aleti 20W ama hiç olmamasından iyidir. Yüklü gelen not uygulaması da işimi görüyor, o açıdan tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…