Lenovo P2 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafamı karıştırıp durmayın ya Ayrıca kamera pek önemli değil benim için gündüz çekimi iyi olsun yeterli. Kamera ile pek işim olmuyor. Sarj ön planda benim için.

Kafamı karıştırıp durmayın ya Ayrıca kamera pek önemli değil benim için gündüz çekimi iyi olsun yeterli. Kamera ile pek işim olmuyor. Sarj ön planda benim için.
Bak Lenovo almanı tavsiye etmiyorum çünkü servisi hiçbir şekilde seninle ilgilenmiyor, anormal pil tüketme sorunu çıkarabiliyor bak zaten Türkiye'de en iyi teknik servis hizmetini Huawei veriyor ve uygun fiyata kaliteli cihazlar yapıyorlar sen kesinlikle Huawei GR5 2017 almalısın bak bir bildiğimiz var ki söylüyoruz sana dostum Aslında ben Sony XA1 Ultra tavsiye ederimde fiyatı biraz pahalı orasına sen karar ver bak sana güzel tavsiye veriyorum; Sony XA1 Ultra veya Huawei GR5 2017 kendin seç artık benden bu kadar eyvallah hadi

Sen çok mu iyi biliyorsun derken? Evet bir şeyler biliyorum da konuşuyorum. Bilmediğim konu hakkında yorum yapmam zaten. Lenovo servis olarak da cihaz olarak da iyi bir marka. P2 modeli gayet iyi bir model. GR5 2017'den hele çok daha iyi bir model. Üslubunu da düzgün takın. Senden farklı bir fikir ortaya konulduğu zaman insanların söylediklerini hemen yargılayıp, ters cevap verme. Sen kimsin, neyi biliyorsun da konuşuyorsun diye sorarlar o zaman.

Bilip bilmeden konuşma kardeşim sen çok mu iyi biliyorsun sanki ha? Lenovo kadar fiyasko bir marka yoktur adamım ben kullanmış biriyim ki söylüyorum bu arkadaşa?
Evet, ben kullanmıyorum zaten cihazı. İyi olduğunu söyleyen diğer on binlerce insan da kullanmıyor aslında. Türkiye'de servisini övenler de yalan söylüyor. Sadece sen kullandın ve telefonlar ve servisleri hakkında sadece sen bir şeyler biliyorsun, diğerleri bilip bilmeden konuşuyor.
Lenovo'nun telefonları da bilgisayarları da gayet iyidir. Şu an marka takıntılığı yapıp konuşuyorsunuz. GR5 onun rakibi değil, olamaz da.

Dostum bende Lenovo'nun laptoplarından birini kullanıyorum sadece servisi fiyaskodur ben markaya kötü demedim galiba sen yanlış anladın bak ben Lenovo kötü bir marka desem bir kere laptopunun şuna kullanmazdım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo kadar fiyasko bir marka yoktur.

Ben markaya kötü demedim, galiba sen yanlış anladın.
Yanlış anladığımı sanmıyorum. Kendi başına bir sorun geldi diye tüm servisi çöpe attın şu an. Hatasız servis, marka, mağaza yoktur. Hepsinin elbette hatası vardır. Kendinde bir hata oldu diye tüm markayı kötüleyemezsin. Buradan saçma konuştuğun anlaşılıyor zaten.

Bence siz çok heyecan yapıyorsunuz. Arkadaşın istediği özelliklere en uygun telefon P2. Ve son olarak da zaten P2 almaya karar vermiş.

Ayrıca zaten bu telefonu önerenler de forumda telefon konusunda bilgili kişiler.

Zaten birisi direkt olarak önerdiği telefonu kullanıyor ve kullandığı telefondan da memnun olduğunu belirtiyor.

Diğer arkadaşın da zaten forumda tek takıldığı başlık, telefonlar başlığı. Mesajlarına girip bakabilrisiniz.

Bence tartışmayı uzatmaya gerek yok. Önerileriniz için yine de teşekkür ederiz.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…