Lenovo P2 Uygulama Yeri ve Simge Bildirimi Sorunu

Makaleler
2
Daha fazla  
Lenovo P2 kullanıcısı olarak bunun telefonsal bir sorun mu yoksa böyle bir özelliği mi yok tam olarak bilmiyorum. Kullanan varsa veya bilen varsa şu sorularımı yanıtlarsa sevinirim;
  • Google Play'den uygulama veya oyun indirdiğim zaman telefonun ana ekranına değil de yan tarafına başka bir sayfa açıp oraya atıyor. Ana ekranımın boş olmasına rağmen bunu yapıyor. Sebebi nedir?
  • Whatsapp, Facebook gibi uygulamalarıma bildirim gelince bu uygulamaların simgesine neden bildirim işareti gelmiyor?
  • Ultra tasarruf modunda geceden sabaha kadar sizin telefonunuz % kaç şarj yiyor?
Sorularım bunlar. Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk dediğinizi anlamadım. İkincisi öyle, normal. Sabaha kadar o modda 5-7, niye?
İlk dediğimi açıklıyorum; Hani bir şey indirdiğimiz zaman simgesi direk telefonun ekranına düşer ya. O bende direk ana ekrana değil de ekstra bir yan sayfa açıp ona düşüyor. Tarayıcı da ki 2. sekme gibi düşün.

Bende de öyleydi, garantiye yolladım bir kaç sorunla beraber. Önceden öyleydi şuan %1 civarı. Onun için sordum.

Eğer ilk ekran doluysa yeni açıp oraya düşer. Ne güzel öyleyse, niye sıkıntı yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…