Lenovo Q24i vs. ASUS VA27EHE

Brandt

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar.

Oyun takıntılı birisi değilim, yani herkes gibi severek rekabetçi oyunlar oynarım fakat 1ms gecikme olsun, 144 Hz yenileme hızı olsun gibi takıntılarım yok. Çünkü zaten ekran kartımın o performansı veremeyeceğini biliyorum AAA oyunlarda. LoL, CS:GO gibi rekabetçi oyunlarda da çok profesyonel olmadığım için 144 Hz monitör alıp diğer özelliklerden kısmak istemiyorum. Kısacası film ve dizi izlerken bana en net görüntüyü veren, ince, şık ve sade tasarımlı bir monitör arıyorum. IPS panel tercihim.

Öncelikle belirtmeliyim kredi kartı ve nakit param maalesef yok. Evkur'dan alışveriş yapacağım. Evkur'a ayırabileceğim vade komisyonu dahil en fazla 1800 TL.

Tüm bunları bir araya getirince fazla bir seçeneğim kalmıyor farkındayım fakat iki monitör arasında kaldım.

Birincisi Lenovo Q24i - 12 taksitli fiyatı 1580TL

İkincisi ASUS VA27EHE - 12 ay taksitli fiyatı 1819 TL

ASUS seçeneğinde şöyle bir sıkıntı var, 27 inç benim için aslında ideal fakat 1080P'de pikselleri saymaktan korkuyorum. Dediğim gibi görüntü kalitesi benim için birinci öncelik. En az 2K olmalı diye okudum ama IPS panel olduğu için bu göz ardı edilebilir mi?

Lenovo seçeneği ise birinci tercihim. Hem markaya olan sempati ve güvenim, hem de tasarımı ile bir adım önde benim için. Sizin fikirlerinizi duymak çok isterim, teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı