EnesB23 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #21 Uzun kullanımda bir sorun yaşadınız mı peki hem monitör olarak hemde göz yoruyo mu fazla
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #22 EnesB23 dedi: Uzun kullanımda bir sorun yaşadınız mı peki hem monitör olarak hem de göz yoruyor mu fazla. Genişletmek için tıkla... R25F-30'u kendim kullanmadım forumdaki bir arkadaş kullanıyordu. Onun paylaştığı fotoğraf ile kendi kullandığım OLED monitörün fotoğrafını paylaştım. Kendim Dell AW2725DF kullanıyorum.
EnesB23 dedi: Uzun kullanımda bir sorun yaşadınız mı peki hem monitör olarak hem de göz yoruyor mu fazla. Genişletmek için tıkla... R25F-30'u kendim kullanmadım forumdaki bir arkadaş kullanıyordu. Onun paylaştığı fotoğraf ile kendi kullandığım OLED monitörün fotoğrafını paylaştım. Kendim Dell AW2725DF kullanıyorum.
EnesB23 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #23 Anladım yardım ettiğiniz içinde teşekkür ederim https://www.hepsiburada.com/viewson...5hz-2xhdmi-dp-curved-monitor-pm-HBC0000388ORS bu nasıl peki Son düzenleme: 14 Nisan 2025
Anladım yardım ettiğiniz içinde teşekkür ederim https://www.hepsiburada.com/viewson...5hz-2xhdmi-dp-curved-monitor-pm-HBC0000388ORS bu nasıl peki
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #24 EnesB23 dedi: Anladım yardım ettiğiniz içinde teşekkür ederim. https://www.hepsiburada.com/viewson...5hz-2xhdmi-dp-curved-monitor-pm-HBC0000388ORS Bu nasıl peki. Genişletmek için tıkla... Uzak durman gereken monitörlerden birisi. Neden önerdiklerimden birini almak istemiyorsunuz? Bu bütçelerdeki en iyi monitörleri paylaştım zaten.
EnesB23 dedi: Anladım yardım ettiğiniz içinde teşekkür ederim. https://www.hepsiburada.com/viewson...5hz-2xhdmi-dp-curved-monitor-pm-HBC0000388ORS Bu nasıl peki. Genişletmek için tıkla... Uzak durman gereken monitörlerden birisi. Neden önerdiklerimden birini almak istemiyorsunuz? Bu bütçelerdeki en iyi monitörleri paylaştım zaten.
EnesB23 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #25 bluerr dedi: Uzak durman gereken monitörlerden birisi. Neden önerdiklerimden birini almak istemiyorsunuz? Bu bütçelerdeki en iyi monitörleri paylaştım zaten. Genişletmek için tıkla... Lenovo sipariş verdim yarın elimde olur teşekkürler
bluerr dedi: Uzak durman gereken monitörlerden birisi. Neden önerdiklerimden birini almak istemiyorsunuz? Bu bütçelerdeki en iyi monitörleri paylaştım zaten. Genişletmek için tıkla... Lenovo sipariş verdim yarın elimde olur teşekkürler
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #26 EnesB23 dedi: Lenovo sipariş verdim yarın elimde olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. OSD menüsünden response time ayarını level 3 yapmayı unutmayın.
EnesB23 dedi: Lenovo sipariş verdim yarın elimde olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. OSD menüsünden response time ayarını level 3 yapmayı unutmayın.
EnesB23 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #27 bluerr dedi: Rica ederim. OSD menüsünden response time ayarını level 3 yapmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... elime ulaştı şuan ne ayarlar yapmam gerekli
bluerr dedi: Rica ederim. OSD menüsünden response time ayarını level 3 yapmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... elime ulaştı şuan ne ayarlar yapmam gerekli
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #28 EnesB23 dedi: elime ulaştı şuan ne ayarlar yapmam gerekli Genişletmek için tıkla... Response time ayarını level 3 yap. Diğer ayarları göz zevkine göre kendin ayarlamalısın.
EnesB23 dedi: elime ulaştı şuan ne ayarlar yapmam gerekli Genişletmek için tıkla... Response time ayarını level 3 yap. Diğer ayarları göz zevkine göre kendin ayarlamalısın.
EnesB23 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #29 bluerr dedi: Response time ayarını level 3 yap. Diğer ayarları göz zevkine göre kendin ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... ara yüzde öyle bişey yok over drive bahsediyo olabilirmisin
bluerr dedi: Response time ayarını level 3 yap. Diğer ayarları göz zevkine göre kendin ayarlamalısın. Genişletmek için tıkla... ara yüzde öyle bişey yok over drive bahsediyo olabilirmisin
bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.419 Makaleler 8 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #30 EnesB23 dedi: Ara yüzde öyle bir şey yok over Drive bahsediyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... OverDrive ayarı evet.
EnesB23 dedi: Ara yüzde öyle bir şey yok over Drive bahsediyor olabilir misin? Genişletmek için tıkla... OverDrive ayarı evet.