Lenovo R25i-30 vs Dell G2422HS vs Gigabyte G24F-2 vs AOC 24G4X

Arkadaşlar, Lenovo dışındaki modellerin piyasaya sürülme tarihlerini bilen var mı?

İnternette Lenovo dışındaki diğer üç modelle ilgili tam bilgi bulamadım ama doğru tahmin ediyorsam Gigabyte 2 seneden biraz daha fazla süre önce, Dell ise yaklaşık 3 seneden biraz daha fazla süre önce çıktı; ama AOC hakkında hiçbir bilgim yok. Lenovo ise Lenovo'nun resmi sitesinde yazan bilgiye göre 24 Ağustos 2023'te çıkmış.

Bu monitörlerin çıkış tarihleri konusunda tam ya da ortalama/yaklaşık bir bilgisi olan var mı? Piyasada bulunma süreleri ile şikayet sayısını karşılaştırıp en sağlıklısının hangisi olduğuna karar vermeye çalışıyorum şu anda.

Bir de bu 4 model dışında daha sağlam ve aynı kalibrede olan farklı monitör önerileriniz var mı? Varsa bilmek isterim.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
R25i-30 kullanıyorum soracağın bir şey varsa cevaplarım.
Şu anda aklımda bir soru yok açıkçası. Dell ya da Lenovo'yu almaya karar verdim, başkalarının ve kendi tecrübelerim sebebiyle diğer ikisini eledim bir kaç gün önce; alırken de Dell ve Lenovo arasından hangisini Amazon'un kendisi ya da Hepsiburada'nın kendisi birinci parti satıcı olarak satıyorsa onu almaya karar verdim geçen gün, iade veya değişim gerekirse sorun çıkmasın diye, ondan şu anda Lenovo'yu alacağım büyük ihtimal. Ama yine de teşekkür ederim, eğer soracağım bir şey ileride olursa hala cevaplamak istersen sormak isterim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı