Lenovo R25I30 vs Gigabyte G24F-2 vs MSI G244F vs MSI G2422

• Konuyu başlatan hix7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 883

hix7

Hectopat
Lenovo R25i30, Gigabyte G24F-2, MSI G244F, MSI G2422 bu monitörlerden hangisini almalıyım. Hareket ettirme falan benim için önemli değil.

@Saint Lucia Hocam bakma şansın var mı? Bütçem 5000.

Son düzenleme:
Lenovo R25i30, Gigabyte G24F-2, MSI G244F, MSI G2422 bu monitörlerden hangisini almalıyım. Hareket ettirme falan benim için önemli değil.

@Saint Lucia Hocam bakma şansın var mı? Bütçem 5000.

G244F hariç diğer baktıkların zaten önerim olan monitörler.
Gigabyte ve MSI daha ucuz. Gigabyte'de asansör var. MSI'de hiç ergonomi yok. İkisi de üzmez.
Lenovo bir tık daha pahalı ama alınır. Fiyatı ülkemizin durumundan dolayı normal sayıyorum.
Bütçe varsa Lenovo üzmez. Bir gün pivot lazım olabilir. İhtiyacın yok diye almamazlık etmeyin. VESA almak zorunda kalmazsınız. Hem pivot destekli monitör ikinci elde satmak daha kolay.

G244F hariç diğer baktıkların zaten önerim olan monitörler.
Gigabyte ve MSI daha ucuz. Gigabyte'de asansör var. MSI'de hiç ergonomi yok. İkisi de üzmez.
Lenovo bir tık daha pahalı ama alınır. Fiyatı ülkemizin durumundan dolayı normal sayıyorum.
Bütçe varsa Lenovo üzmez. Bir gün pivot lazım olabilir. İhtiyacın yok diye almamazlık etmeyin. VESA almak zorunda kalmazsınız. Hem pivot destekli monitör ikinci elde satmak daha kolay.

Hocam teşekkürler fakat Gigabyte ve Lenovo'ya zam gelmiş, MSI'da zamlanmadan alayım. Üzmez değil mi, pivot olayını saymazsak?

Teşekkürler hocam tekrardan ilgilendiğiniz için. Son sorum 170Hz kullanabilmek için hangi kabloyla bağlamam lazım?

HDMI 2.0 ya da DP kablosu. Fakat MSI'da HDMI 2.0 bulunmuyor.
DP şart ve OC ile OSD menüsünden açılıyor. Genel olarak tavsiyem değildir. OC panelin stabilitesi bozabiliyor. Deneyerek karar verilmeli. Her panel voltajı sevmez. 👍

HDMI 2.0 ya da DP kablosu. Fakat MSI'da HDMI 2.0 bulunmuyor.
DP şart ve OC ile OSD menüsünden açılıyor. Genel olarak tavsiyem değildir. OC panelin stabilitesi bozabiliyor. Deneyerek karar verilmeli. Her panel voltajı sevmez. 👍
Hocam çok anlamadım. DP kablosu ile bağlasam yetiyor mu?

Hocam çok anlamadım. DP kablosu ile bağlasam yetiyor mu?

Evet yetiyor.
Ben 170Hz OC ile alındığı için sana genel bilgi verdim. Anlayabileceğini düşünüyorum.
OC ne demek bilirsiniz. Monitör fabrika çıkışlı 165Hz panele sahip. 170Hz ise MSI'ın kattığı bir değer.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı