Lenovo R27QE alınır mı?

1-2 bin daha verip Asus tarzı daha güvenilir marka alıp rahat etmek mantıklı Mıdır sence yoksa riske değer mi?

Özellikleri ne kadar iyi oluyorsa olsun. Gene de sorunlarını kontrol etmek lazım. Ama dediğim gibi bir çok kişi ölü pixelden dolayı iade etmişti.
1-2 bin daha verip Asus tarzı daha güvenilir marka alıp rahat etmek mantıklı Mıdır sence yoksa riske değer mi?

Bakın monitörün özellikleri gayet iyi yani kullanılabilir mi bilmiyorum ama. Arkadaşım bu monitörü satın almıştı. Aldıktan sonra ne kadar kullandığını hatırlamıyorum ama kısa bir süre içerisinde iade talebinde bulunmuştu. Arkadaşım dahil diğer alan kişilerde iade etmişti çünkü yorumlarında öyle yazıyor. Hatta ve hatta bu forumda bu monitörle alakalı konular bile açılmış ve bazı kişiler ölü pixel olduğunu, ışık sızması olduğunu, parlaklık seviyesi çok yüksek olduğundan dolayı göz kuruluğuna sebep oluyordu. Ve bundan dolayı iade taleplerinde bulunmuşlardı.

Lenovo da güvenilir bir marka o bütçede ASUS'un TUF serisinin bir eski modelleri var ve ortalama monitörler, Lenovo daha mantıklı. Her monitörde ölü piksel çıkabilir, emin olmak için alacağın satıcıya iade şartlarını sorabilirsin ama zaten aldığın gibi cayma hakkın oluyor şart olmasa bile iade edebilirsin diye biliyorum.

Parlaklığın yüksek olması iyi bir şey. Abartı olmadıkça her monitörde ışık sızması ve ölü piksel olabilir şansa bağlı. Alan birçok kişi memnun olduğunu söylüyor gidip direkt mağazadan alan da olmuş.

İyi bir şey ama bu sorunla ilgili çok soru soranlar var. Arkadaş illa kör olup gözlük mü taksın istiyorsunuz?

İyi bir şey ama bu sorunla ilgili çok soru soranlar var. Arkadaş illa kör olup gözlük mü taksın istiyorsunuz?

Dostum bundan 10 yıl öncesinde bile monitörlerde göz koruma modları var 450CD parlaklık değeri var monitörün gerçekte kaç bilmiyorum ama elbet 300CD olan monitörlere göre oldukça parlaktır. Parlaklığını azaltabiliyorsun illa en yüksekte kullanmak zorunda değilsin, ayrıca bu monitörlerde göz dinlendirme modları falan da oluyor. Gözüne zarar verecek derecede parlak olsa niye yapsın adamlar, bundan daha yüksek CD değeri veren monitörler de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…