Lenovo Recovery Çalışmama Sorunu

Klousman38

Hectopat
Lenovo Y5070 bilgisayarımı “Başlangıç” haline yani “fabrika ayarlarına” döndüremiyorum. Denediğim yöntemler:
  1. One Key Recovery, sadece bilgisayarı yeniden başlatıyor başka bir şey yapmıyor.
  2. Nova tuşu, bilgisayarı sadece yeniden başlatıyor.
  3. F2 tuşu ile System Menu açıyorum, System Recovery diyorum ve bilgisayar yine bir işlem olmadan normalce açılıyor.

Bilgisayarımı bir kez dışarıda formatlattırdım sonra böyle oldu. Sorunu nasıl çözebilirim? Dışarıdan Recovery CD'si falan alabilmem mümkün mü?

Lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışarıda format attırdığınız kişi muhtemelen diskleri biçimlendirdi. Recovery dosyaları da silinmiş oldu haliyle.

Dışarıda format attırdığınız kişi muhtemelen diskleri biçimlendirdi. Recovery dosyaları da silinmiş oldu haliyle.

Çözüm önerebilir misiniz lütfen ?

Ortada bir “sorun” olduğunu ben yukarıda belirtmiştim. Keşke sorduğum soruya cevap getirebilseydiniz ancak anlaşıldığı üzere siz de bilmiyorsunuz. Size tavsiyem bilmiyorsanız susmak, biliyor iseniz soruya cevap vermeniz. Yine de dikkate almışsınız, cevabınız için teşekkür ederim.

Benim de size tavsiyem, sabırlı olun.
Recovery kısmı silindiyse CD ile vs. geri getiremezsiniz. Halihazırda Windows 10 kullanıyorsanız, sıfırlama kısmından zaten recovery işlemini yapmış oluyorsunuz. Yapmanız gereken sadece sürücü ve Lenovo araçlarını yeniden kurmak.
Sıfırlama işleminden sonra dilerseniz o haliyle recovery oluşturabilirsiniz. Bunu da kurtarma diski oluşturarak yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…