SonVendetta
Megapat
Merhaba, herkese iyi sosyaller. 3 gün önce almış olduğum Lenovo Ideapad Gaming 3 laptopum için adaptör değişimi ve RAM taktırmak maksadıyla servisi aramıştım. Dün servisle konuştuğumda RAM'i servise getirebilirsem takabileceklerini söylemişlerdi ve ben de bunun üzerine uyumlu bir RAM sipariş ettim. Ardından bugün de adaptörün gücünün yetmediğini ve oyun oynarken şarj etmek yerine şarjın düştüğünü ilettim ve RAM mevzusunu da hatırlattım. RAM konusunda bugün konuştuğum kişi burada RAM takmıyoruz siz ne yaparsanız yapın dedi. Şarj için ise bir onay süreci olacağını ve eğer onaylanırsa elimdeki adaptörü onlara gönderip yaklaşık 1 hafta 170W adaptör göndermelerini bekleyeceğimi öğrendim. Bu nasıl bir rezalettir aklım almıyor. Adaptörün olmaması demek bilgisayarın tamamiyle kullanım dışı kalması demek ve yaklaşı 10 gün bilgisayar olmadan işlerimi nasıl halledeceğimi kesinlikle bilmiyorum. Bunun dışında servise ben geleyim elden değişim yapalım eğer onaylanırsa dediğimde ise öyle bir işlem yapmadıklarını söylediler. Sizce ne yapmam gerekiyor bu durum için? Tüketici haklarına vb. bir yere şikayet etmeli miyim?