rutkay Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2014 #1 Arkadaşlar kurulum yaparken apple logosunun olduğu yerde bayağı bekledikten sonra ekran değişiyor, kapatma tuşuna basmamı gösteren bir hareketli resim çıkıyor ve devam etmiyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2014
Arkadaşlar kurulum yaparken apple logosunun olduğu yerde bayağı bekledikten sonra ekran değişiyor, kapatma tuşuna basmamı gösteren bir hareketli resim çıkıyor ve devam etmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 14 Haziran 2014 #2 Sisteminize daha önce OS X kuranlar olmuş: lenovo t420 - Google'da Ara
hakkışahin Hectopat Katılım 14 Haziran 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2014 #3 Mac os kurulum aşamasında dvdden kurulumu yapıyorum burada kalıyor. Boot yaparken -v -x kullandım, sorun nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2014
Mac os kurulum aşamasında dvdden kurulumu yapıyorum burada kalıyor. Boot yaparken -v -x kullandım, sorun nedir acaba?