Lenovo T470 FN tuşu basılı kalıyor

Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba, Lenovo T470 model bilgisayar kullanıyorum. Bugün nasıl olduğunu anlamadığım bir biçimde FN tuşum arızalandı ve kullandıktan sonra değil, durduk yere oldu. FN tuşum sıkışmadı fakat sürekli basılıymış gibi tepki veriyor bilgisayar. Lenovo'nun en azından bu modelinde FN tuşu sol altta en solda olduğu için CTRL ile FN tuşunun yerinin değiştirilmesine olanarak sağlıyor ama yazılımsal olarak. Uygulama üzerinden bunu denediğim zaman klavyem olması gerektiği gibi çalışmaya başladı fakat bu sefer FN tuşuna CTRL görevi atadığım zaman ve CTRL kullanmak istediğimde bastığım zaman herhangi bir tepki vermiyor. Kısaca özetlemek gerekirse FN tuşu eğer FN tuşu olarak çalışıyorsa sürekli basılı tutuyormuşum gibi tepki gönsteriyor, eğer FN tuşuna CTRL tuşunu atarsam bastığım zaman hiçbir tepki göstermiyor. Sizce bunun çözümü nedir? İnternette araştırdım fakat çözümünü bulamadım. Bilgisayar iş bilgisayarı olduğu için çok kurcalayamıyorum da. Yarın aslında IT'ye gideceğim fakat ana ofis bana çok uzak olduğu için kendim çözebilirsem bu durumu çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…