Arkadaşlar uzun zamandır tablet arıyordum ve sonunda 2 cihaz seçtim, ikisi arasında yaklaşık 200 TL gibi fark var ama gerçekten 200 TL daha fazla verip 1. cihaz alınır mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kardeşim peki LTE olan daha kötü bir işlemci kullanmış sanki, Wi-Fi olanı almak mı daha mantıklı sence? T507 olanın işlemci Qualcomm SM6115 Snapdragon 662, T500 olanın Exynos7904a.
Kardeşim peki LTE olan daha kötü bir işlemci kullanmış sanki, Wi-Fi olanı almak mı daha mantıklı sence? T507 olanın işlemci Qualcomm SM6115 Snapdragon 662, T500 olanın Exynos7904a.
Samsung Galaxy Tab A7 LTE SM-T507 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Samsung Galaxy Tab A7 10.4" (2020) Tablet SM-T500 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bir de incelemelerde şunu dediler, yüklenen uygulamalar sadece dahili hafızaya yükleniyor, hafıza kartına yükleyemiyorsun diye. Sanırım tek eksi yanı budur.
Bir de incelemelerde şunu dediler, yüklenen uygulamalar sadece dahili hafızaya yükleniyor, hafıza kartına yükleyemiyorsun diye. Sanırım tek eksi yanı budur.