Lenovo Tab M11 alınır mı?

hamitpc342523

Picopat
Daha fazla  
Bu tablet hakkında yabancı çok fazla inceleme var ama Türkçe olarak hiçbir yerde inceleme falan bulamadım, nasıldır alınır mı?
İşlemcisi SD 732G ile benzer performans veriyor gibi duruyor, fiyatı da çok uygun. Kalem+tablet+kılıf 6000TL.

Sadece ders için alıyorum, arada dizi film izleyeceğim.

Alternatif öneriler için bütçem taş çatlasa 7500TL.

Fiyat performans bir ürün fakat bence Redmi pad 6 GB RAM olanı al 0.4 inç olarak daha küçük ama kalan özelliklerde bayağı fark atmış bir üründür işlemcisinden tut bataryaya kadar. İşlemcisi Media tek Helio g99.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240706_213459_Trendyol.jpg
    Screenshot_20240706_213459_Trendyol.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 394
Son düzenleme:
Fiyat performans bir ürün fakat bence Redmi pad 6 GB RAM olanı al 0.4 inç olarak daha küçük ama kalan özelliklerde bayağı fark atmış bir üründür işlemcisinden tut bataryaya kadar. İşlemcisi Media tek Helio g99.

Hocam cihazda kalem hakkında olumlu yorum yok o yüzden Redmi Pad'ler hakkında sıcak bakmıyorum maalesef. İşlemci farkı kötü kalem algılamasını kapatacak kadar fazla mı cidden.

Kalemi hesaba katmamışım pardon😄 eğer Full ders için alacaksan Lenovo iyidir Redmi alırsan araştırmıssındir zaten biliyorsundur sadece kolu algılamaması için kendi kalemi şart fakat kalemi yurt dışı siparişle almanız gerekir. Ders konusunda acilse Lenovo alın derim eğer ileride biraz para ile kalem alırım. Diyorsan Redmi iyidir pek açıklayıcı olmadı gibi ama olsun kalem algılaması test mi çözcen notmu çıkarcan duruma bakar ama bence sorun sağlamayacaktır.

Bu tablette avuç içi reddi özelliği varmı ?

Bugün Teknosa'da 8 GB'lik versiyonunu deneme fırsatı buldum.
Oyun performansı nasıldır bilmem.
Arayüz gayet akıcıydı.
Kalemi ile not almayı denedim. Kalem performansı bence iyi.
Tablette avuç içi reddi var. Özellikle bunun için denedim. Not alırken elinizi avucunuzu algılayıp kafayı yemiyor. Yalnızca kaleme odaklanıyor.
Pil performansını bilemem,

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı