Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.155 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar bu tableti kardeşime almak istiyoruz. EBA, Zoom, Brawl Stars gibi uygulamalar yükleyeceğiz. kasma yapar mi? Fiyati 750TL, bu fiyata daha iyi önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
Arkadaşlar bu tableti kardeşime almak istiyoruz. EBA, Zoom, Brawl Stars gibi uygulamalar yükleyeceğiz. kasma yapar mi? Fiyati 750TL, bu fiyata daha iyi önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #2 Bu fiyata tablet alma bence. Biraz daha para biriktirmekte fayda var.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 30 Ekim 2020 #3 Mümkünse içerisinde 2GB bellek olan ve işlemcisi ölü olmayan bir tablet tercih edin. Aksi takdirde biraz sinir bozabilir. Benim önerim ikinci el iPad almanız yönündedir. Oldum olması Android cihazlara ısınmadım.
Mümkünse içerisinde 2GB bellek olan ve işlemcisi ölü olmayan bir tablet tercih edin. Aksi takdirde biraz sinir bozabilir. Benim önerim ikinci el iPad almanız yönündedir. Oldum olması Android cihazlara ısınmadım.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.155 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #4 curiousoftech dedi: Mümkünse içerisinde 2 GB bellek olan ve işlemcisi ölü olmayan bir tablet tercih edin. Aksi takdirde biraz sinir bozabilir. Benim önerim ikinci el iPad almanız yönündedir. Oldum olması Android cihazlara ısınmadım. Genişletmek için tıkla... Oneriniz var mi? curiousoftech dedi: Mümkünse içerisinde 2 GB bellek olan ve işlemcisi ölü olmayan bir tablet tercih edin. Aksi takdirde biraz sinir bozabilir. Benim önerim ikinci el iPad almanız yönündedir. Oldum olması Android cihazlara ısınmadım. Genişletmek için tıkla... Oneriniz var mi?
curiousoftech dedi: Mümkünse içerisinde 2 GB bellek olan ve işlemcisi ölü olmayan bir tablet tercih edin. Aksi takdirde biraz sinir bozabilir. Benim önerim ikinci el iPad almanız yönündedir. Oldum olması Android cihazlara ısınmadım. Genişletmek için tıkla... Oneriniz var mi? curiousoftech dedi: Mümkünse içerisinde 2 GB bellek olan ve işlemcisi ölü olmayan bir tablet tercih edin. Aksi takdirde biraz sinir bozabilir. Benim önerim ikinci el iPad almanız yönündedir. Oldum olması Android cihazlara ısınmadım. Genişletmek için tıkla... Oneriniz var mi?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 30 Ekim 2020 #5 EBA için uygun olur oyunu boş ver okul öncelikli.