not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #1 Elimdeki cihaza daha dün GSI ROM kurdum. Şimdi de root atmak istiyorum. Basitçe nasıl yapabilirim?
Çözüm Heribert Yavuz 14 Eylül 2024 not4211 dedi: Elimdeki cihaza daha dün GSI ROM kurdum. Şimdi de root atmak istiyorum. Basitçe nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın.
not4211 dedi: Elimdeki cihaza daha dün GSI ROM kurdum. Şimdi de root atmak istiyorum. Basitçe nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 14 Eylül 2024 #2 not4211 dedi: Elimdeki cihaza daha dün GSI ROM kurdum. Şimdi de root atmak istiyorum. Basitçe nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın. Artı 0 Eksi Çözüm
not4211 dedi: Elimdeki cihaza daha dün GSI ROM kurdum. Şimdi de root atmak istiyorum. Basitçe nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın.
KS KS not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun deneyeceğim sonucu yazarım. Heribert Yavuz dedi: Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın. Genişletmek için tıkla... Bunu GSI roma kurma yolu yok mu acaba? Son düzenleme: 15 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun deneyeceğim sonucu yazarım. Heribert Yavuz dedi: Stock ROM'un içerinsinden boot dosyasını bulun. Magisk ile yamalayın. Genişletmek için tıkla... Bunu GSI roma kurma yolu yok mu acaba?
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 691 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #4 not4211 dedi: Tamamdır sağ olun deneyeceğim sonucu yazarım. Bunu GSI roma kurma yolu yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... GSI roma kurmak derken? zaten gsi roma kuruyorsunuz hocam. Artı 0 Eksi
not4211 dedi: Tamamdır sağ olun deneyeceğim sonucu yazarım. Bunu GSI roma kurma yolu yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... GSI roma kurmak derken? zaten gsi roma kuruyorsunuz hocam.
KS KS not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 Lucy01 dedi: GSI roma kurmak derken? Zaten GSI roma kuruyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Stock ROM'dan boot.img alıp Magisk'de patch yaptım ama bunu GSI roma nasıl aktaracağım diyorum. Artı 0 Eksi
Lucy01 dedi: GSI roma kurmak derken? Zaten GSI roma kuruyorsunuz hocam. Genişletmek için tıkla... Stock ROM'dan boot.img alıp Magisk'de patch yaptım ama bunu GSI roma nasıl aktaracağım diyorum.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Eylül 2024 #6 not4211 dedi: Bunu GSI roma kurma yolu yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Zaten boot olarak kuruyorsunuz. Artı 0 Eksi
not4211 dedi: Bunu GSI roma kurma yolu yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Zaten boot olarak kuruyorsunuz.
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 691 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #7 kurmayı bilmiyormusunuz adb fastboot ile? Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 15 Eylül 2024 #8 not4211 dedi: Stock ROM'dan boot.img alıp Magisk'de patch yaptım ama bunu GSI roma nasıl aktaracağım diyorum. Genişletmek için tıkla... Fastboot ile kurucaksiniz. Fastboot flash boot bootdosyasi.img şekilde. Artı 0 Eksi
not4211 dedi: Stock ROM'dan boot.img alıp Magisk'de patch yaptım ama bunu GSI roma nasıl aktaracağım diyorum. Genişletmek için tıkla... Fastboot ile kurucaksiniz. Fastboot flash boot bootdosyasi.img şekilde.
KS KS not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #9 Heribert Yavuz dedi: Fastboot ile kuracaksiniz. Fastboot flash boot bootdosyasi. İmg şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun. Lucy01 dedi: Kurmayı bilmiyor musunuz ADB Fastboot ile? Genişletmek için tıkla... Maalesef. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Fastboot ile kuracaksiniz. Fastboot flash boot bootdosyasi. İmg şekilde. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun. Lucy01 dedi: Kurmayı bilmiyor musunuz ADB Fastboot ile? Genişletmek için tıkla... Maalesef.