Lenovo ThinkBook 15 G3 ACL alınır mı?

Jokester

Hectopat
Daha önce benzer bir konu açmıştım ama o dönem alamadım. 10.800TL'ye bu laptop alınır mı?

16 GB RAM.
5500U.
256SSD.
IPS ekran.
Belkide mobilite için en önemli şey Type-C şarj.

@Artoria Pendragon sizce bu fiyatlara başka bir model düşürmek mümkün olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım için diyebilirim belki arada LoL oynarım. 13499 TL satılan Acer Aspire 7 3050 kaçırınca kötü oldu bende buna kaldım diyebilirim. O fiyatları tekrar görür mü bilmiyorum.

Oyun performansı önemliyse 1650 Aspire veya Victus'ta alınabilir.

Teşekkür ederim hocam oyun performansı pek önemli değil taşınma kolaylığı ve ilk mesajda belirttiklerim daha önemli.

O zaman, bu Lenovo işinizi görür.

@Astiva @Artoria Pendragon arkadaşlar bu ürünün şarj cihazı type c telefon adaptörü gibi mi lenovo canlı destek 3pinli büyük diyor ama bunun bir üst modelinde bir yorumda şarj cihazı telefon adaptörü gibi diye fotoğraf atmışlar ve youtube de bazı incelemelerde de adaptörsüz telefon tipi şarj cihazı çıkıyor.

Bu benim alacağım model.

Bu ise yorumlarda bahsedilen şarj cihazı telefon adaptörü gibu olan model.

Bu video da kutudan normal adaptör gibi çıkıyor, ülkeden ülkeye farklı çıkar mı bilmiyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefon adaptörü gibiden kastınız Type-C olması mı, şekli mi?

Başka kutu açılışlarında da hep aynı adaptörleri gördüm.

Son düzenleme:
Bu video da kutudan normal adaptör gibi çıkıyor, ülkeden ülkeye farklı çıkar mı bilmiyorum;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefon adaptörü gibiden kastınız Type-C olması mı, şekli mi?

Başka kutu açılışlarında da hep aynı adaptörleri gördüm.

bu benim istemediğim tip diyebilirim şu adaptörü taşımak ekstra zulüm geliyor. Lenovoya sordum onlarda bilmiyor. Kafam karıştı iyice.

Bu benim istemediğim tip diyebilirim şu adaptörü taşımak ekstra zulüm geliyor. Lenovo'ya sordum onlarda bilmiyor. Kafam karıştı iyice.

Türkiye'deki bazı Intel konfigürasyonlu Lenovo cihazlarda da, videoda ki gibi çıktığını gördüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı