Lenovo ThinkBook 16P G4 alınır mı?

Vay hocam ne mutlu size. Lütfen fotoğraf gönderin. Başka incelemeler farklı, sizin deneyiminiz çok farklı. İlk görüşte böyle olumlu bir etki bıraktıysa çok iyi bir durum bence. Bahsettiğiniz sorun yüksek ihtimal yazılımsal hatalar Update sonrası daha stabil hale gelir. Ne zaman müsait olursanız sentetik testler, oyun testleri, genel değerlendirme beklerim. Tekrar hayırlı olsun.

Teşekkürler hocam kalan testleri de güncellerim fırsat oldukça.

Merhaba hocam. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Ürünü beğendiniz mi? Oyun performansı falan nasıl? Sıcaklıklar ne alemde.

Merhaba hocam. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Ürünü beğendiniz mi? Oyun performansı falan nasıl? Sıcaklıklar ne alemde.
Merhaba hocam, her şey yolunda sağ olun araya bir kac şey girince dönüt yapma fırsatım olmadı. Cihazın detaylı oyun testini de henüz yapamadım. Sadece witcher 3'de deneme fırsatım oldu biraz dün. Akış, görüntü kalitesi v.s gayet iyi fakat malzemenin çok fazla ısındığını fark ettim. Özellikle klavyenin üst tarafında hoparlör kısmında. Herhangi bir donma kasma yaşatmadı ama bana biraz anormal geldi.

Son düzenleme:

Memnun olmanız çok önemli hocam. Bu harika. Bir miktar alüminyum olmasından kaynaklı belirttiğiniz bölge sıcak olabilir. Turbo fan falan durumu çözecektir. Doğrusu merak ettiğim nokta işlemci sıcaklığı. Bugün forumda bir kişi sürekli 90 C üstü çalıştığını söyledi ve ben şaşırdım doğrusu. Diğer arkadaşta durum daha farklı (daha serin)
Önceden ve bugün yine Reddit bakındım sıcaklık şikayeti görmedim ben. Kullanıcılar çok nadir oyun oynamış bu da bir etken. Oyanayan kişi Forza Horizon 5 çok serin olduğunu belirtmiş. Mümkün olduğu zaman dönüş yapın hocam. Keyfini çıkarın ürünün.

Vall hocam bilemedim. Normal kullanımda da kontrol ettim ve bahsettiğim bölgenin diğer bölgelere göre biraz daha sıcak olduğunu gördüm. Yani kabul edilebilir bir sıcaklıktı ama oyun oynarken yani yük altında o bölge çok daha fazla ısınmıştı. Bana biraz anormal geldi.

Hocam bence hala nromal o metal kısmın sıcaklığı. Siz 90C üstü oyunlarda sürekli sıcaklık yaşadınız mı?

Hocam bence hala nromal o metal kısmın sıcaklığı. Siz 90C üstü oyunlarda sürekli sıcaklık yaşadınız mı?
90c üstü yaşamadım hocam. Belki farklı oyunlarda yaşatabilir bilmiyorum. Dediğim gibi su ana kadar fark ettiğim malzemenin aşırı ısınmasıydı tam hoparlör kısmının orası.

Bir de 16:10 formattan ötürü sanırım videolarda (youtube, netflix, amazon v.s fark etmiyor) alttan üstten siyah bantlar çıkıyor. Bunlardan kurtulmanın yolu yok mudur?

Son düzenleme:
90C üstü yaşamadım hocam. Belki farklı oyunlarda yaşatabilir bilmiyorum. Dediğim gibi su ana kadar fark ettiğim malzemenin aşırı ısınmasıydı tam hoparlör kısmının orası.

Hocam siz AAA bir oyun deneyin 30-40 dk varsa oyun modu ya da Turbo fan. Sıcaklık garanti olsun. Egzoz çıkışı vardır o zaman sıcaklık orada toplandıysa. Klavye falan nasıl? O da sıcak mı?

Bir de 16:10 formattan ötürü sanırım videolarda (YouTube, Netflix, Amazon vs fark etmiyor) alttan üstten siyah bantlar çıkıyor. Bunlardan kurtulmanın yolu yok mudur?

Doğru dürüst 16:10 tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla çözümü yok. Panel çözünürlük değiştirseniz belki biraz faydası olabilir (emin değilim)

Ufak ufak hissediliyor ama klavyede rahatsız edici derecede bir sıcaklığa rastlamadım henüz. Şikayet edemem yani. Sadece malzeme zamanla erir diye korkuyorum o bölge için
Evet dediginiz gibi detaylı bir oyun deneyimi ile bakmak lazım.

Çözünürlük fayda etmedi, sanırım çözümü yok. Ama büyük bir problem de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…