Lenovo ThinkBook DDR4 RAM Önerisi

profargo

Hectopat
Merhaba, şimdiden cevaplayanlara teşekkürler. Lenovo ThinkBook AMD işlemcili 20VG006XTX model Notebook'um var. Laptopumda 8 GB Soldered (Anakarta lehimli) DDR4-3200 RAM var. Ben mevcut 8 GB'nin yanına 16 GB'lik RAM eklemesi yapmak istiyorum. Deneyen arkadaşlar var 8+8 Dual kalan 8 Single olarak çalışıyor. Sanırım tümleşik RAM olduğu için CPU-Z uygulamasında SPD kısmında Slot 1 ve 2 kısmı boş gözüküyor. Linkini attığım RAM notebook ile uyumlu mudur? Birde uygun SSD almak istiyorum oda yetersiz geliyor 500 GB civarı uyumlu SSD önerileriniz nedir.

Notebook'un linki. (Bilgileri için paylaşıyorum)

Almayı düşündüğüm RAM

14 İnç ve Intel versiyonunda bu RAM'in 8 GB versiyonunu aldım sorunsuz çalıştı. Sorun çıkmaz bence.

linkteki 16 GB'lik Ram'ı satın alıp taktım herhangi bir ayara gerek kalmadan direkt çalıştı şuan 24 GB ram var 8+8 dual çalışıyor kalan 8 Single. Ayrıca 24 gb ram olunca dahili GPU da 4 gb olarak ayrıldı. şuan 20 gb ram ve 4 gb GPU gözüküyor. Performans olarak aşırı derecede fark etti ve oyunlarda 2 katı fps fark etti neredeyse. Aynı modellere sahip olup düşünen arkadaşlara bilgi amaçlı yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…