Lenovo Thinkpad E15 alınır mı?

Hüseyin.Ş

Femtopat
Merhaba, bu yıl üniversite sınavından sonra bir laptop almam gerekecek. Laptop üniversite hayatımda, yazılım, siber güvenlik gibi alanlarda kullanılacak. Benim için şarj ömrü çok önemli. Fark ettim ki ciddi gizlilik özellikleri var ve çok sağlam bir bilgisayar. Açıkçası beni bayağı etkiledi. Fiyatı da şu anki piyasaya göre uygun görünüyor. Önerir misiniz?

Thinkpad E15 GEN 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni kaldırmış satıştan daha sabah vardı. Fiyat 22.300 Tl idi zam yapıp geri koymaz ise tabi.

Cihazın satışı yok, bütçeniz nedir? Sizin kullanımınız için Mac uygun mu?
Daha yeni kaldırmış satıştan daha sabah vardı. Fiyat 22.300 Tl idi zam yapıp geri koymaz ise tabi.

Ayrıca mac bakıyordum birkaç kişi gereksiz pahalı olduğunu bu modeli almam gerektiğini söyledi öneri olarak son zamlardan sonra da mac uçtu o yüzden ilgimi çekti. Bütçe ortalama 20.000-25.000 Tl

Daha yeni kaldırmış satıştan daha sabah vardı. Fiyat 22.300 TL idi zam yapıp geri koymaz ise tabii.

Daha yeni kaldırmış satıştan daha sabah vardı. Fiyat 22.300 TL idi zam yapıp geri koymaz ise tabii.

Ayrıca Mac bakıyordum birkaç kişi gereksiz pahalı olduğunu bu modeli almam gerektiğini söyledi öneri olarak son zamlardan sonra da Mac uçtu o yüzden ilgimi çekti. Bütçe ortalama 20.000-25.000 TL

Gereksiz pahalı değil, sunduğu artılar sebebiyle fiyatına değer. Air tercih edebilirsiniz.

Gereksiz pahalı değil, sunduğu artılar sebebiyle fiyatına değer. Air tercih edebilirsiniz.
Apple danışmanı ile görüştüm. Bana bir model önerdi ek olarak ekliyorum. Şu an fiyatı 43.000 Tl güncellenmiş hali. Aradaki fark ciddi...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-12 165721.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-12 165721.png
    42,5 KB · Görüntüleme: 61
Apple ürünleri 2 kere zam yedi bu ay içinde galiba, anca 8 GB versiyonu denk geliyor.

Evet o yüzden şimdilik thinkpad gibi bir laptop alıp ileride profesyonel anlamda bir şeyler yapmaya başladığımda bilgisayar yetersiz gelmeye başladığında mac alırım diye düşünüyordum fakat şu an için 43k ciddi bir rakam...

Evet o yüzden şimdilik thinkpad gibi bir laptop alıp ileride profesyonel anlamda bir şeyler yapmaya başladığımda bilgisayar yetersiz gelmeye başladığında mac alırım diye düşünüyordum fakat şu an için 43k ciddi bir rakam...
Gizlilik özellikleride aşırı ilgimi çekti o yüzden içimde sinmişti açıkcası

Technopat Haberler

Geri
Yukarı