Lenovo ThinkPad E530C ekran kartı değişir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canpatos007

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben yeni oyun için bir laptop veya toplama kasa almayı düşünüyorum. Technopat forumunda bu laptopu buldum, tam bana göre ama ekran kartı kötü: Lenovo ThinkPad E530c NZY7JTX Notebook En Ucuz Fiyatı
Bunun ekran kartı değişir mi? Eğer değişmiyorsa lütfen bir laptop önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değiştiremezsiniz. Harici bir ekran kartına sahip değil. İşlemcinin üzerindeki dahili grafik işlemcisini kullanmakta. Öneri için maksimum bütçenizi ve kullanım amacınızı söylemelisiniz.

Su an toplam 1500 tl biriktirdim ve oyun için bir bilgisayar almayı planlıyorum. Bu toplama pc'de olabilir laptop'ta. Laptop daha iyi olur diye düşünüyorum ve ailem şimdi derslerimi etkilemesin diye istemiyor ancak okullar tatil olunca ( 2 ay sonra ). Ona göre fiyatta düşebilir. Ancak şimdide alabilir ve hiç kullanmayıp 2 ay sonraya kadar birine falan verebilirim . Ben 1-2 laptop buldum ;
Hp Pavilion 15-N012ST (F1F09EA) Notebook En Ucuz Fiyatı
Bunu sevdim ekran kartıda iyi ama işletim sistemi freedos o pek sorun olmaz... Ve 1.6 ghz ama turbo ile 2.6 ghz olabiliyor... Ve diğerleri ;

En Ucuz Lenovo G510 59-405833 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları - Ucuzu.com
Buda var ama sanırım ekran kartı sorun olur...

NOTEBOOK CORE İ5 4200M 2.5GHZ-4GB-500GB-15.6''-2GB -W8 NOTEBOOK BILGISAYAR - Laptop - Vatan Bilgisayar
Buda iyi ekran kartı iyi her şey iyi beğendim ve windows 8 oda iyi...

Lenovo Ideapad G510 59-391056 Notebook En Ucuz Fiyatı
Buda iyi ekran kartı çok azcık sorun yaratabilir..

Sizce ne yapmalıyım? 
Bu arada ekran kartlarına buradan bakıyorum ; Mobil Grafik Kartları - Benchmark Listesi - Notebookcheck-tr.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar; sitede 1 aydan uzun süre sonra alınacak sistem konusu açmanın yasak olması, tamamen sizin için düşünülmüş bir uygulamadır. Her an büyüyen ve gelişen teknoloji dünyası içinde, bir ay sonra satın alacağınız sistemi bu günden toplamak büyük bir hata olur. Çünkü piyasa içerisinde fiyatlar ve ürünlerin, yeni çıkan ürünler sonucu, fiyatlarının ve performanslarının değişmesi söz konusudur.

Kendinin ve değerli arkadaşlarımın zamanını daha fazla tüketmemen için konuyu kapatıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı