Lenovo Thinkpad Edge E330 sisteme yükseltme önerisi

Daha fazla  
Donanım bilgileri: Intel i5-3210M CPU 500 GB HDD 4 GB DDR3 RAM ve Intel HD Graphics 4000.
Elimde böyle bir laptop var ve Valorant'ta 10-20 FPS alıyorum Zula da 60 FPS alıyorum.
Fakat takılmalar oluyor bu laptopu en ucuz şekilde güçlendirmek istiyorum böyle bir şey mümkün mü?
Max tutar ne olabilir mümkünse kullanacağımız ürünlerin linkini ya da ismini atarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

RAM ve SSD yükseltmesi bilgisayarına temel kullanımda performans katar ama oyunlarda, özellikle de Valorant'ta fazla bir şey bekleme.

Her SSD uyumlu mu?
Linkini koyduğunuz RAM laptop ile uyum lu mu?

Hocam, SSD uyar. Fakat RAM için sağlıklı olan CPU-Z ile Memory ve SPD sekmelerini paylaşın. Daha sağlıklı olur.

En fazla 8 GB yapabilirsin rami . Msata desteğide varmış

Hardiski sökmeden bu tarz ssd alıp takabilirsin.

Bunları almak fps'i belki hiç yükseltmeyecek. Eğer yükseltse bile %5-10 fark olacak . Laptopu satıp daha iyi bir şey almak daha mantıklı bence.

Memory sekmesinin yanında hocam. Orası da önemli. Voltaj değerini bilmek gerekir.

Memory sekmesinin yanında hocam. Orası da önemli. Voltaj değerini bilmek gerekir.

Herkese Eyw

Haklısın da elimdeki laptop görüntü olarak beş para etmez maalesef eskidi 7. yılını dolduruyor ekran kapağının yapısı bozuldu HDMI slotu düzgün çalışmıyor batarya bitik şarj soketi bozuk bu laptop ı satmaya kalkışsam 1500 verene şükür ederim ama Gaming PClerin en dandiği 2200 kaliteli istiyorsan 5000 TL civarı ismimden ve profilimden anlayacağın gibi bir şey yapamam ama 300-350 TL'lik masraf 1-2 ay biriktirilip alınabir.

Son düzenleme:
Ramaxel genelde samsung kullanır.

Bu ramde samsung olduğu için uyumlu çalışacaktır.

Ram Tipi DDR3L, DDR3
Ram Frekansı 1600 MHz, 1333 MHz, 800 MHz, 1066 MHz
Voltaj1.35 V, 1.5 V

Yazıyor yani aslında 1600 MHz ve 1.35 V olmasına rağmen geriye doğru uyumlu olarak 1.5 V ve 1333 MHz, 800 MHz, 1066 MHz hızlarda da çalışabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…