Lenovo Thinkpad L570 laptop AutoCAD ve Netcad kaldırır mı?

LaytReeS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, harita mühendisliği öğrencisiyim elimde Lenovo Thinkpad L570 marka bilgisayarım var. 8 GB RAM Intel i5 7200U 620HD mevcut bilgisayarımda, AutoCAD ve Netcad gibi programları kaldırır mı? Kaldırmazsa ekstra RAM takviyesi ile kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ufak projeleri kaldırabilir fakat üstünü cok zor o işlemci ile. RAM zaten yetersiz ama işlemci daha kötü durumda.

Ufak projeleri kaldırabilir fakat üstünü cok zor o işlemci ile. RAM zaten yetersiz ama işlemci daha kötü durumda.

Projelerimiz ağır, ne yapmamı önerirsiniz şu an yeni bir laptop alacak durumum yok. Bilgisayarımda zaten 256 GB'lık bir SSD mevcut +8 GB'lık RAM takviyesi yaparak daha uzun soluklu kullanabilir miyim?

Mühendislik öğrencisiyim hafif projeler için autocadde o işlemciden kat kat kötü olan pentium t3400 işlemcili ve 4gb ramli bir laptobu bir süre kullandım işimi gördü. Netcad kullanmadım ama onun için de şimdi sistem gereksinimlerine baktım biraz ağır görünüyor ama idare edebilir. Eski versiyonlara bakın bir de genelde sistem gereksinimleri daha düşük oluyor ama özellik olarak fazla farketmiyorlar. Bence işlemciniz idare eder ram takviyesi olabilir.

Projelerimiz ağır, ne yapmamı önerirsiniz şu an yeni bir laptop alacak durumum yok. Bilgisayarımda zaten 256 GB'lık bir SSD mevcut +8 GB'lık RAM takviyesi yaparak daha uzun soluklu kullanabilir miyim?

Bir süre idare ettirir fakat laptop almaya çalışın zamanla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…