Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #1 İyi forumlar. Yeni aldığım Lenovo Thinkpad laptopumun wi-fi özelliğini açamıyorum. Tuşla açmayı denedim olmadı. Nasıl açarım? Ryzen 7 3700U 15.6 inç modeli.
İyi forumlar. Yeni aldığım Lenovo Thinkpad laptopumun wi-fi özelliğini açamıyorum. Tuşla açmayı denedim olmadı. Nasıl açarım? Ryzen 7 3700U 15.6 inç modeli.
Çözüm Hamza Ensar Sağlam 7 Ekim 2021 egeoz316 dedi: Tüm driverlar kurulu mu? Tekrar silip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu Lenovo Energy Manager adlı uygulamayı kurarak çözdüm. Kurduktan sonra direk bağlandı. Yinede teşekkür ederim.
egeoz316 dedi: Tüm driverlar kurulu mu? Tekrar silip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu Lenovo Energy Manager adlı uygulamayı kurarak çözdüm. Kurduktan sonra direk bağlandı. Yinede teşekkür ederim.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 7 Ekim 2021 #2 Tüm driverlar kurulu mu? Tekrar silip kurmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #3 egeoz316 dedi: Tüm driverlar kurulu mu? Tekrar silip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu Lenovo Energy Manager adlı uygulamayı kurarak çözdüm. Kurduktan sonra direk bağlandı. Yinede teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
egeoz316 dedi: Tüm driverlar kurulu mu? Tekrar silip kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Sorunu Lenovo Energy Manager adlı uygulamayı kurarak çözdüm. Kurduktan sonra direk bağlandı. Yinede teşekkür ederim.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.102 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 7 Ekim 2021 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sorunu Lenovo Energy Manager adlı uygulamayı kurarak çözdüm. Kurduktan sonra direk bağlandı. Yinede teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Buyük ihtimal Lenovo böyle işlerin aktif edilmesi için kendi programını üretti, yine de sorununuzun çözülmesi iyi oldu, güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sorunu Lenovo Energy Manager adlı uygulamayı kurarak çözdüm. Kurduktan sonra direk bağlandı. Yinede teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Buyük ihtimal Lenovo böyle işlerin aktif edilmesi için kendi programını üretti, yine de sorununuzun çözülmesi iyi oldu, güle güle kullanın.
KS KS Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.066 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #5 egeoz316 dedi: Buyük ihtimal Lenovo böyle işlerin aktif edilmesi için kendi programını üretti, yine de sorununuzun çözülmesi iyi oldu, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bu da Lenovo'nun bir stratejisi olmalı. Artı 0 Eksi
egeoz316 dedi: Buyük ihtimal Lenovo böyle işlerin aktif edilmesi için kendi programını üretti, yine de sorununuzun çözülmesi iyi oldu, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Bu da Lenovo'nun bir stratejisi olmalı.