koxa Hectopat Katılım 22 Haziran 2013 Mesajlar 234 Çözümler 1 Yer İstanbul 21 Kasım 2018 #1 Merhaba dostlar, Fotoğrafta gördüğünüz giriş ne işe yarıyor ? Benim X1 Carbonda VGA veya HDMI girişi ne yazık ki yok nasıl ekran bağlayabilirim ? Dosya Ekleri 502991-lenovo-thinkpad-x1-carbon-4th-gen-2016.jpg 35,7 KB · Görüntüleme: 108 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2018
Merhaba dostlar, Fotoğrafta gördüğünüz giriş ne işe yarıyor ? Benim X1 Carbonda VGA veya HDMI girişi ne yazık ki yok nasıl ekran bağlayabilirim ?
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 21 Kasım 2018 #2 Mini DisplayPort bu. Uygun dönüştürücülerle bağlayabilirsiniz. Bu arada görseldeki bilgisayar size ait ise, alt görselde HDMI gözüküyor.
Mini DisplayPort bu. Uygun dönüştürücülerle bağlayabilirsiniz. Bu arada görseldeki bilgisayar size ait ise, alt görselde HDMI gözüküyor.
koxa Hectopat Katılım 22 Haziran 2013 Mesajlar 234 Çözümler 1 Yer İstanbul 23 Kasım 2018 #3 berk1937 dedi: Mini DisplayPort bu. Uygun dönüştürücülerle bağlayabilirsiniz. Bu arada görseldeki bilgisayar size ait ise, alt görselde HDMI gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Görselde ki fotoğraf ne yazık ki bana ait değil Teşekkür ederim bilgi için çok sağ olun.
berk1937 dedi: Mini DisplayPort bu. Uygun dönüştürücülerle bağlayabilirsiniz. Bu arada görseldeki bilgisayar size ait ise, alt görselde HDMI gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Görselde ki fotoğraf ne yazık ki bana ait değil Teşekkür ederim bilgi için çok sağ olun.