Lenovo Thinkpad X250 için Mojave mi Catalina mı?

JerGisi

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar benim de Lenovo Thinkpad X250 Intel Core i5 - 5300 2, 30GHz RAM 8 GB Samsung SSD 860 Evo 250GB. Mojave kurmayi mi yoksa Catalina mi tavsiye edersiniz? MBR uyumlu olup olmadigini nasil bakarim?
Cevaplarsaniz cok sevinirim.
Tesekkurler.

Apple, Catalina ile beraber 32 Bit uygulama desteğini çekti. Catalina kurarsanız 32 Bit programları çalıştıramazsınız ve bu 32 Bit programlar size lazım olabilir. Mojave'de hem karanlık mod var ve 32 Bit uygulama desteği var. Bence şu an Mojave en ideali.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mojave imajını indirip kurabilirsiniz.

Bilgisayarı ne için kullanacaksınız bilmiyorum. Ancak Linux Ubuntu tabanlı Elemantary OS göz atmanızı tavsiye edebillirim.
Linux bu kadar performansa cok kardesim. Senin onerdigin OS 2GB RAM PC'ye de yuklenir. Yine de teşekkürler, yorulmusundur bunlari yazarken. Eline saglik.
Mojave imajını indirip kurabilirsiniz.
Cok teşekkürler hocam tavsiyeniz icin. Hemen indirmeye basladim. Cok teşekkürler.
Apple, Catalina ile beraber 32 Bit uygulama desteğini çekti. Catalina kurarsanız 32 Bit programları çalıştıramazsınız ve bu 32 Bit programlar size lazım olabilir. Mojave'de hem karanlık mod var ve 32 Bit uygulama desteği var. Bence şu an Mojave en ideali.
Cok teşekkürler hocam. En guzel aciklamayi siz yaptiniz, cok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı