MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Temmuz 2021 #1 Merhabalar, ben 2. bilgisayarıma GTA 4 indireceğim ama kaldırır mı bilmiyorum. 3 GB DDR2. Mobile Intel 965 Express chipset family. Intel Core 2 Duo E7500.
Merhabalar, ben 2. bilgisayarıma GTA 4 indireceğim ama kaldırır mı bilmiyorum. 3 GB DDR2. Mobile Intel 965 Express chipset family. Intel Core 2 Duo E7500.
UTKS5 Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 116 Yer Liberty City 5 Temmuz 2021 #2 Kaldıracağını zannetmiyorum hocam Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 Ben HD4300-4500 series ekran kartı 2 GB DDR2 RAM Pentium E7500 ile kasma donma olmadan 720p Very Low da oynamıştım hatta mod bile kurmuştum.
Ben HD4300-4500 series ekran kartı 2 GB DDR2 RAM Pentium E7500 ile kasma donma olmadan 720p Very Low da oynamıştım hatta mod bile kurmuştum.
UTKS5 Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 116 Yer Liberty City 5 Temmuz 2021 #4 SEMIKAANCAKIR dedi: Ben HD4300-4500 series ekran kartı 2 GB DDR2 RAM Pentium E7500 ile kasma donma olmadan 720p Very Low da oynamıştım hatta mod bile kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Kaldıracağını zannetmiyorum. Ancak şöyle bir video görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SEMIKAANCAKIR dedi: Ben HD4300-4500 series ekran kartı 2 GB DDR2 RAM Pentium E7500 ile kasma donma olmadan 720p Very Low da oynamıştım hatta mod bile kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Kaldıracağını zannetmiyorum. Ancak şöyle bir video görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #5 Düşük ayarlarda açar.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #6 UTKS5 dedi: Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim hocam. Optimizasyon için mod kurarak oynayabilir belki. İyi ki konuyu gördüm GTA 4 indiriyorum şu an
UTKS5 dedi: Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Genişletmek için tıkla... Yeni fark ettim hocam. Optimizasyon için mod kurarak oynayabilir belki. İyi ki konuyu gördüm GTA 4 indiriyorum şu an
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #7 SEMIKAANCAKIR dedi: Yeni fark ettim hocam. Optimizasyon için mod kurarak oynayabilir belki. İyi ki konuyu gördüm GTA 4 indiriyorum şu an Genişletmek için tıkla... Nerden indiryorsunuz?
SEMIKAANCAKIR dedi: Yeni fark ettim hocam. Optimizasyon için mod kurarak oynayabilir belki. İyi ki konuyu gördüm GTA 4 indiriyorum şu an Genişletmek için tıkla... Nerden indiryorsunuz?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Temmuz 2021 #8 UTKS5 dedi: Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Kaldıracağını zannetmiyorum. Ancak şöyle bir video görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oynayacağına GTA Vice City oyna daha iyi ama FPS için mecbur yapmalıyız ama çokda Ultra Low olmasın. UTKS5 dedi: Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Kaldıracağını zannetmiyorum. Ancak şöyle bir video görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
UTKS5 dedi: Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Kaldıracağını zannetmiyorum. Ancak şöyle bir video görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam oynayacağına GTA Vice City oyna daha iyi ama FPS için mecbur yapmalıyız ama çokda Ultra Low olmasın. UTKS5 dedi: Hocam arkadaşın harici ekran kartı yok. Kaldıracağını zannetmiyorum. Ancak şöyle bir video görmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.240 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #9 Stoch dedi: Nereden indiryorsunuz? Genişletmek için tıkla... Steam.
UTKS5 Picopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 116 Yer Liberty City 5 Temmuz 2021 #10 SEMIKAANCAKIR dedi: Yeni fark ettim hocam. Optimizasyon için mod kurarak oynayabilir belki. İyi ki konuyu gördüm GTA 4 indiriyorum şu an Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu çok ilginç bir oyun. Bir arkadaşımın RTX 2070'li sisteminde bile GTA 4'ten orta ayarlarda sabit 60FPS alamadığını gördüm
SEMIKAANCAKIR dedi: Yeni fark ettim hocam. Optimizasyon için mod kurarak oynayabilir belki. İyi ki konuyu gördüm GTA 4 indiriyorum şu an Genişletmek için tıkla... Optimizasyonu çok ilginç bir oyun. Bir arkadaşımın RTX 2070'li sisteminde bile GTA 4'ten orta ayarlarda sabit 60FPS alamadığını gördüm