Lenovo UEFI System Firmware 9ycn39ww hatası

Physanixs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Okuyom

Böyle bir hata aldım. Format atarken Windows'un kendi resmi sitesindeki Windows'u indirip kurdum fakat böyle bir hata verdi. Önceden benim farklı bir yazılımım vardı bilgisayarı ilk aldığımdaki yazılım yani bu hata diğer bazı şeylerde de sıkıntı çıkartıyor. Mesela Discord'da ekran paylaşamıyorum ekran kartımın birini devre dışı bırakınca sorun düzeliyor fakat bu sefer her han gibi bir oyun açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz yazılım Lenovo Vantage. Ayrıca Windows eski gibi duruyor, Windows Update'den güncellemeleri yapın.

Lenovo vantage mi kurayım ? , ayrıca windows'um güncel Eki Görüntüle 1224865
Evet. Windows Update'de "İsteğe Bağlı Güncelleştirmeler" kısmı varsa Lenovo System güncellemelerini yapabilir misiniz? (Lenovo Vantage muhtemelen bu güncellemeyle yüklenecektir, yüklenmezse güncellemeden sonra siz yükleyin.)

Vantage yüklendikten sonra güncelleştirmeleri denetleyebilirsiniz. BIOS güncellemelerini de kontrol edecektir.

Ayrıca, AMD Radeon Software ile ekran kartı sürücülerinizi de güncelleyebilirsiniz.

Olmadı reisim işe yaramadı

Olmadı reisim işe yaramadı
Ekran kartı sürücülerini de güncellediniz mi?

Vantage'dan da tüm güncellemeleri yaptıysanız sorunlu sürücüye sağ tıklayıp "Sürücüyü Güncelleştir" diyebilirsiniz. Daha sonra otomatik olarak arayı tıklatın. Bir ihtimal çözüm olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…