E Eyvan Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 30 4 Kasım 2018 #1 Çok fazla sunum hazırlama makale okuma ve video izleme işlerim oluyor. Hukuk fakültesinde okuyorum bu amaçla şu laptopu aldım. Link Bu PC'den CS:GO gibi oyunları da oynayabilir miyim?
Çok fazla sunum hazırlama makale okuma ve video izleme işlerim oluyor. Hukuk fakültesinde okuyorum bu amaçla şu laptopu aldım. Link Bu PC'den CS:GO gibi oyunları da oynayabilir miyim?
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.561 Makaleler 1 Çözümler 38 4 Kasım 2018 #2 CS:GO gibi oyunları orta-yüksek ayarlarda oynarsınız.Fakat depolama size yetmeyebilir.Bu yüzden harici bir harddisk almanız lazım.
CS:GO gibi oyunları orta-yüksek ayarlarda oynarsınız.Fakat depolama size yetmeyebilir.Bu yüzden harici bir harddisk almanız lazım.
E Eyvan Hectopat Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 30 7 Kasım 2018 #3 Başka yorum yapacak kimse yok mu? Yukarı a Son düzenleme: 5 Kasım 2018
Voltran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 1.864 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2018 #4 Eyvan dedi: Başka yorum yapacak kimse yok mu? Yukarı a Genişletmek için tıkla... Laptop sizin işlerinizi görür. CS-GO oyun performansına da youtube kanallarında bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Eyvan dedi: Başka yorum yapacak kimse yok mu? Yukarı a Genişletmek için tıkla... Laptop sizin işlerinizi görür. CS-GO oyun performansına da youtube kanallarında bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et