Beni bilen, direk olarak markanın o modeline sitem ettiğimi bilir. Az çok diğer mesajlarımdan hareketle çıkartılabilir. Başkasının maddi durumuna bırak laf atmayı, aklıma bile gelmez böyle ahlaksızca bir şey.
Beni bilen, direk olarak markanın o modeline sitem ettiğimi bilir. Az çok diğer mesajlarımdan hareketle çıkartılabilir. Başkasının maddi durumuna bırak laf atmayı, aklıma bile gelmez böyle ahlaksızca bir şey.
Sizi daha önceden bilmemiz mi gerekiyor? Böyle ortamlara insanlar çözüm yolu aramaya geliyor, çoğu kişi sizi ilk defa görüyor. Böyle bir savunma olamaz.
Benden küçük ama çok daha az bilgi sahibi olan o kadar fazla kişi var ki bu ortamda. Türkiye'nin genel sorunu kişiye göre muamele yapılıyor. Ne farkı var 40 yaşındaki insanlar 20 yaşındaki bir insanın. Burada önemli olan husus kendini geliştirebilmedir.
Param olursa Monster mı alacağım? Zaten parası az olan bu tip markalar alıyor. Yoksa param olursa MSI gibi güçlü ve markalı modellere yönelirim ben. Para olmayınca, oyuncu isteyen Monster veya Excalibur alıyor.
Param olursa Monster mı alacağım? Zaten parası az olan bu tip markalar alıyor. Yoksa param olursa MSI gibi güçlü ve markalı modellere yönelirim ben. Para olmayınca, oyuncu isteyen Monster veya Excalibur alıyor.
Hardisk ve SSD ayrı şeyler. HDD içinde mekanik disk var, okuma yazma hızı düşük ve hassas cihazdır. SSD ise mekanik disk bulunmayan, okuma yazma hızı çok yüksek olan ve kuma soksan bile çalışan sağlam cihazdır.
HDD zaten SSD işlemciye herhangi bir şey yapılabilinirmi 8 GB RAM ile fark belli olur mu acaba?
UEFI format nedir benim yapabileceğim birşey mi
PC'ye Win 7 kurulamıyor onu da belirteyim.
İşlemci yükü azaltıp, sistemin daha hızlı açılıp ve çalışmasını sağlayacak. Oyunlar da FPS farkı bekleme, ama açılış süreleri falan hızlanacak ve %100 disk kullanımı ortadan kalkar.
Öncelik SSD olsun ve temiz UEFI kurulumu yap. RAM uygulamalar arkaplan da daha rahat çalışmasına iyi olur. Chrome gibi tarayıcılarda da sekme fazla açarsanız RAM rahatlatacak.