Lenovo V130 vs HP 15-DB0058Nt

Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Turizmci
Maksimum 2500 TL dolaylarında günlük kullanım amacıyla FULLHD ekran bir laptop almak için son haftadayım. Bu iki üründen hangisini tercih etmem daha sağlıklı olur. Başka önerileriniz varsa onları da görmek isterim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP öneriyorum çok fazla depolama yapmayacaksanız, içinde SSD'si de mevcut. Ayrıca Ryzen performansı i3 7020U'dan daha iyi.
HP cihazlar ile ilgili olumsuz birçok yorumla karşılaşıyorum. Isınıyor HP alınmaz tarzında bunlara kulak asmalı mıyım sizce? Ben de HP'ye daha çok yakınım aslında. Siz bu ürünü hiç tecrübe ettiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hemen hemen bütün notebook markaları kötü yorum alıyor. Kafam ağrımasın diyorsan git Macbook Pro al. Şirketim 2012 Macbook Pro verdi yazılım için ve hala canavar gibi meret

Bir tecrübem yok ancak oyun için almıyorsunuz. PC tabii ki ısınacaktır ancak ısı yüzünden bir sorun yaşamazsınız.
Peki çok teşekkürler.
Hocam hemen hemen bütün notebook markaları kötü yorum alıyor. Kafam ağrımasın diyorsan git Macbook Pro al. Şirketim 2012 Macbook Pro verdi yazılım için ve hala canavar gibi meret
Macbook demek cüzdanımı yoksaymak demek o kadar para ödemek istemiyoeum teşekkürler. Biraz baş ağrısı fena olmaz

Peki çok teşekkürler.

Macbook demek cüzdanımı yoksaymak demek o kadar para ödemek istemiyoeum teşekkürler. Biraz baş ağrısı fena olmaz

Macbooklar bence hala parasını hak ediyor. Bir çok yönden günlük kullanım için iyiler. Hele ki şarj konusunda baya iyiler. Bana göre en büyük avantajları ekran - pil ve uzun ömürlülük. Ama yine sana kalmış.

Teşekkür ederim öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…