Lenovo V14 vs. V14-ADA

Haktan83

Picopat
Daha fazla  

Bu iki laptop arasındayım. RAM upgrade gibi şeylerle uğraşmayacağım.

5500U daha iyi olur. Günlük kullanımda 8 GB yeterli fakat, iş yapılacaksa kesinlikle 16 yapılması lazım.

5500u daha iyi olur. Günlük kullanımda 8 GB yeterli fakat, iş yapılacaksa kesinlikle 16 yapılması lazım.

Vallahi iş olarak lise bittikten sonra kodlama yazılım için kullanabilirim ama yeterli olur diye umuyorum.

Vallahi iş olarak lise bittikten sonra kodlama yazılım için kullanabilirim ama yeterli olur diye umuyorum.
En azından 16 RAM yapın hocam başınız ağrımaz yada geçici olarak Modlu Windows kullanabilir fakat ben önermiyorum açıkçası.

82KC0009TX modeli 8 GB RAM ile geliyor ama diğer avantajlar yönünden mantıklı seçim bu olur.

En azından 16 RAM yapın hocam başınız ağrımaz ya da geçici olarak modlu Windows kullanabilir fakat ben önermiyorum açıkçası.

Oyun oynamam muhtemelen ara sıra belki LoL oynamak için. 12 GB RAM olanda cazip geliyor ancak karar veremedim işlemci farkı çok mu büyük?

Oyun oynamam muhtemelen ara sıra belki LoL oynamak için. 12 GB RAM olanda cazip geliyor ancak karar veremedim işlemci farkı çok mu büyük?
Evet hocam Ryzen 3 3250U da 2 core 4 thread bulunurken, Ryzen 5 5500U 6 Core 12 Thread yapılı bir işlemciye sahip. Dağlar kadar fark var aralarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…