woah_imwoeful
Decapat
Lenovo V145 modelinde istediğim performansı alamıyorum. Overclock atmam mümkün müdür ve işlemci değişir mi?
Lenovo V145 modelinde istediğim performansı alamıyorum. Overclock atmam mümkün müdür ve işlemci değişir mi?
evet ısınma gibi bir sorun var farkındayım ama hem olduğum yer serin hemde soğutucum var çalışır vaziyetteLaptoplarda overclock önermiyoruz.
Ekran kartına OC yapabilirsiniz fakat sıcaklıklarda doğru orantıda artacağı için hiç gerek yok. Alacağınız 3-5 fazladan FPS size anlık FPS düşüşü olarak geri dönecektir. İşlemciniz değişmez maalesef.Lenovo V145 modelinde istediğim performansı alamıyorum. Overclock atmam mümkün müdür ve işlemci değişir mi?
tamam teşekkür ederimEkran kartına OC yapabilirsiniz fakat sıcaklıklarda doğru orantıda artacağı için hiç gerek yok. Alacağınız 3-5 fazladan FPS size anlık FPS düşüşü olarak geri dönecektir. İşlemciniz değişmez maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.