KavsakSpor Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 111 Çözümler 1 18 Eylül 2020 #1 Lenovo V15-ADA AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı bu laptopu almak istiyorum, açıkçası çok oyun oynamayacağım ama oynadığım zamanda CS, LoL, GTA 5, oynamak istiyorum. Sizce düşük ayarda da olsa kasmadan bu oyunları oynayabilir miyim?
Lenovo V15-ADA AMD Ryzen 5 3500U 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı bu laptopu almak istiyorum, açıkçası çok oyun oynamayacağım ama oynadığım zamanda CS, LoL, GTA 5, oynamak istiyorum. Sizce düşük ayarda da olsa kasmadan bu oyunları oynayabilir miyim?
[BlittCher] Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 27 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2021 #2 Bende de aynı laptobun hdd versiyonu var. CS:GO biraz drop yiyor ramden dolayı sanırsam, harici diğer oyunları açıyor hepsini de oynadım. Bi ram upgradesi yaparsın mükemmel olur diye düşünüyorum.
Bende de aynı laptobun hdd versiyonu var. CS:GO biraz drop yiyor ramden dolayı sanırsam, harici diğer oyunları açıyor hepsini de oynadım. Bi ram upgradesi yaparsın mükemmel olur diye düşünüyorum.