G Gamerkings66yz Femtopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 9 16 Ocak 2021 #1 Lenovo V15 AMD Ryzen R5 3500u 8GB 1TB 15.6' FHD Freedos Fiyatları ve Özellikleri arkadaşlar sizce bu laptop alınır mı? RAM'leri Dual Channel mıdır? Bir de güvenilir mi?
Lenovo V15 AMD Ryzen R5 3500u 8GB 1TB 15.6' FHD Freedos Fiyatları ve Özellikleri arkadaşlar sizce bu laptop alınır mı? RAM'leri Dual Channel mıdır? Bir de güvenilir mi?
Wolf III Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #2 HDD olan bir model yerine SSD olan bir model bakmanı tavsiye ederim şahsen almazdım.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.371 Çözümler 70 Yer Istanbul 16 Ocak 2021 #3 Gamerkings66yz dedi: Lenovo V15 AMD Ryzen R5 3500u 8GB 1TB 15.6' FHD Freedos Fiyatları ve Özellikleri arkadaşlar sizce bu laptop alınır mı? RAM'leri Dual Channel mıdır? Bir de güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarın alıcısı vardır önemli olan sen bu bilgisayarda ne yapmak istiyorsun?
Gamerkings66yz dedi: Lenovo V15 AMD Ryzen R5 3500u 8GB 1TB 15.6' FHD Freedos Fiyatları ve Özellikleri arkadaşlar sizce bu laptop alınır mı? RAM'leri Dual Channel mıdır? Bir de güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Her bilgisayarın alıcısı vardır önemli olan sen bu bilgisayarda ne yapmak istiyorsun?
G Gamerkings66yz Femtopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 9 16 Ocak 2021 #4 Wolf III dedi: HDD olan bir model yerine SSD olan bir model bakmanı tavsiye ederim şahsen almazdım. Genişletmek için tıkla... Bir de ben laptopu APU alacağım için Dual c-hannel olup olmadığından tereddütye düşüyorum APU laptopların hepsinde Dual Channel var mıdır?
Wolf III dedi: HDD olan bir model yerine SSD olan bir model bakmanı tavsiye ederim şahsen almazdım. Genişletmek için tıkla... Bir de ben laptopu APU alacağım için Dual c-hannel olup olmadığından tereddütye düşüyorum APU laptopların hepsinde Dual Channel var mıdır?
ZANTE ARTZ Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 878 Çözümler 3 16 Ocak 2021 #5 Dual Channel olduğunu belirtmemişler Soru ve Cevap yerinden sorarsanız geri dönüş yapacaktır satıcı. Muhtemelen 2x4 GB idir tek kanal olmaz genelde RAM'ler.
Dual Channel olduğunu belirtmemişler Soru ve Cevap yerinden sorarsanız geri dönüş yapacaktır satıcı. Muhtemelen 2x4 GB idir tek kanal olmaz genelde RAM'ler.
G Gamerkings66yz Femtopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 9 16 Ocak 2021 #6 ZANTE ARTZ dedi: Dual Channel olduğunu belirtmemişler Soru ve Cevap yerinden sorarsanız geri dönüş yapacaktır satıcı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir de öneriniz var mıdır en fazla 5000 olacak şekilde
ZANTE ARTZ dedi: Dual Channel olduğunu belirtmemişler Soru ve Cevap yerinden sorarsanız geri dönüş yapacaktır satıcı. Genişletmek için tıkla... Sağ olun bir de öneriniz var mıdır en fazla 5000 olacak şekilde
Wolf III Decapat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 113 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #7 Gamerkings66yz dedi: Bir de ben laptopu APU alacağım için Dual c-hannel olup olmadığından tereddütye düşüyorum APU laptopların hepsinde Dual Channel var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır bazı laptoplar tek kanal RAM kullanıyor bu da öyle sanırım.
Gamerkings66yz dedi: Bir de ben laptopu APU alacağım için Dual c-hannel olup olmadığından tereddütye düşüyorum APU laptopların hepsinde Dual Channel var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hayır bazı laptoplar tek kanal RAM kullanıyor bu da öyle sanırım.