H haziran Zeptopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, bu laptopı almayı düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, bu laptop alınır mı, varsa başka önerileriniz nelerdir? Oyun oynamıyorum. 4 yıl götürecek bir şey istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, bu laptopı almayı düşünüyorum. Bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim, bu laptop alınır mı, varsa başka önerileriniz nelerdir? Oyun oynamıyorum. 4 yıl götürecek bir şey istiyorum. Teşekkürler.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #2 Bu model de panel arızası çok oluyor diye biliyorum, bunu bilerek al dostum(V15 serisi).
H haziran Zeptopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2021 #3 MachL dedi: Bu model de panel arızası çok oluyor diye biliyorum, bunu bilerek al dostum(V15 serisi). Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki önerebileceğiniz bir model var mıdır?
MachL dedi: Bu model de panel arızası çok oluyor diye biliyorum, bunu bilerek al dostum(V15 serisi). Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, peki önerebileceğiniz bir model var mıdır?
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #4 haziran dedi: Teşekkürler, peki önerebileceğiniz bir model var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
haziran dedi: Teşekkürler, peki önerebileceğiniz bir model var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bütçe?
H haziran Zeptopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2021 #5 MachL dedi: Bütçe? Genişletmek için tıkla... en çok 6500.
M MachL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 1.934 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #6 haziran dedi: en çok 6500. Genişletmek için tıkla... Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Görüntüsünü beğenirsen buna bakabilirsin.
haziran dedi: en çok 6500. Genişletmek için tıkla... Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Görüntüsünü beğenirsen buna bakabilirsin.
H haziran Zeptopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Kasım 2021 #7 MachL dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Görüntüsünü beğenirsen buna bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
MachL dedi: Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11 Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Görüntüsünü beğenirsen buna bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.