M Mehmet efe sen Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #1 Lenovo V15 G3 82TV009CTX Ryzen 7 5825U 16GB 512GB SSD 15.6" Full HD FreeDOS Notebook - incehesap.com Bu laptopu almayı düşünüyorum. 15 bin TL bütçem var. Daha iyi bir laptop biliyorsanız söyleyebilirseniz benim için iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2024
Lenovo V15 G3 82TV009CTX Ryzen 7 5825U 16GB 512GB SSD 15.6" Full HD FreeDOS Notebook - incehesap.com Bu laptopu almayı düşünüyorum. 15 bin TL bütçem var. Daha iyi bir laptop biliyorsanız söyleyebilirseniz benim için iyi olur.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.757 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 3 Haziran 2024 #2 Kullanim amaci nedir?
M Mehmet efe sen Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #3 Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunn Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ama çok ağır oyunlar oynamıyorum Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ama çok ağır oyunlar oynamıyorum Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ama çok ağır oyunlar oynamıyorum
Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunn Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ama çok ağır oyunlar oynamıyorum Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ama çok ağır oyunlar oynamıyorum Artoria Pendragon dedi: Kullanim amaci nedir? Genişletmek için tıkla... Oyun ama çok ağır oyunlar oynamıyorum