Çözüldü Lenovo V15 G3 ıap Type-C şarj desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
10000

419130

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Type-C ile şarj olan 9500 altı veya yakını bilgisayar modeli bakıyordum. Aralarında sadece Lenovo V15 G3 ıap modeline denk geldim. Fakat internette çok değişik bilgiler var. Bu model Type-C ile şarj olabiliyor mu acaba? Power delivery 3.0 desteği var gözüküyor ama her yerde başka bilgiler mevcut. Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de linkini atabilir misin? IdeaPad V serisine göre daha üstün bir seri genel olarak.
Tabi hocam. Lenovo hakkında çok bilgim yok maalesef. Epey veya düzgün bir sitede detaylı özellikleri yazmıyor maalesef hocam

LENOVO V15 G3 IAP 82TT00A0TX
hepsiburada.com/lenovo-v15-g3-iap-intel-core-i3-1215u-8gb-256gb-ssd-156-fhd-freedos-tainabilir-bilgisayar-82tt00h8tx-p-HBCV000052OO9V?magaza=Nethouse&url_src=and-product-detail

Şu modeller arasında kaldım hocam.

HP model genel olarak bakınca daha mantıklı duruyor, sebebi IdeaPad ve V15'in RAM'i̇ lehimli, HP'de yükseltilebilir. İleriye dönük açıdan daha iyi. Kullanım amacı neydi?
Normalde evde Tulpar T5 19.1.2 kullanıyorum hocam. Bilgisayar programcılığı kazandım da geçmişim çok hocam bilgisayarla. 9.500 altı bulmuşken arada lazım oluyor vs. diye alayım dedim. Monster'ın şarjı hemen bitiyor üstelik pahalı diye dışarı çıkartmayı sevmiyorum. 16 RAM takacağım zaten ama sanırsam G3 de birde boş slot olması lazım.

HP model genel olarak bakınca daha mantıklı duruyor, sebebi IdeaPad ve V15'in RAM'i̇ lehimli, HP'de yükseltilebilir. İleriye dönük açıdan daha iyi. Kullanım amacı neydi?
Evet hocam kontrol ettim. Bir adet de boş slot var. Zaten slot olmasa almazdım hocam. Zaten RAM'in yarısını onboard ekran kartı yiyecek. 4GB'da hiçbir şeye yetmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HP düşündüm en başta hocam. Kasasını Teknosada gördüm. Tatlı küçük birşey ama hem şarj olarak type-c desteklemiyor daha ziyade plastik kalitesiz bir kasa diye vazgeçtim. Sonrasında IdeaPad'le V15 arasında kaldım. Birde Asus'un aynı işlemcili bir modeli var ama fiyatı daha pahalıydı yanlış hatırlamıyorsam.

İki model de de baktım PD 3.0 var gözüküyor ama type-c portlarının yanında Şarj Uyumludur işareti yok. Ama V15'in i5 ve i7li modellerinin type-c şarj kablosu ile geldiği yazıyor. O yüzden büyük ihtimal destekliyordur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı