Ömer jan Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2023 #1 Bende Lenovo V15 G3 aba var ve şarj adaptörünün üzerinde 65W yazıyor yani ben harici bir 65W üzeri bir adaptör ve Type-C kablodan şarj edebilir miyim?
Bende Lenovo V15 G3 aba var ve şarj adaptörünün üzerinde 65W yazıyor yani ben harici bir 65W üzeri bir adaptör ve Type-C kablodan şarj edebilir miyim?
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 19 Eylül 2023 #2 Bende merak ediyorum acaba böyle bir imkanımız var mı? Konu sahibi çözüm bulursan beni de etiketle lütfen.
Bende merak ediyorum acaba böyle bir imkanımız var mı? Konu sahibi çözüm bulursan beni de etiketle lütfen.
4 419130 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 103 11 Kasım 2023 #3 Ömer jan dedi: Bende Lenovo V15 G3 aba var ve şarj adaptörünün üzerinde 65W yazıyor yani ben harici bir 65W üzeri bir adaptör ve Type-C kablodan şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... xbea dedi: Bende merak ediyorum acaba böyle bir imkanımız var mı? Konu sahibi çözüm bulursan beni de etiketle lütfen. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Biraz hortlatmış gibi olacağım ama denediniz şarj edebildiniz mi acaba? Almayı düşünüyorum da bilgi bulamadım maalesef.
Ömer jan dedi: Bende Lenovo V15 G3 aba var ve şarj adaptörünün üzerinde 65W yazıyor yani ben harici bir 65W üzeri bir adaptör ve Type-C kablodan şarj edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... xbea dedi: Bende merak ediyorum acaba böyle bir imkanımız var mı? Konu sahibi çözüm bulursan beni de etiketle lütfen. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Biraz hortlatmış gibi olacağım ama denediniz şarj edebildiniz mi acaba? Almayı düşünüyorum da bilgi bulamadım maalesef.
Ömer jan Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #4 419130 dedi: Merhaba. Biraz hortlatmış gibi olacağım ama denediniz şarj edebildiniz mi acaba? Almayı düşünüyorum da bilgi bulamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Deneyemedim güvenemediğim için.
419130 dedi: Merhaba. Biraz hortlatmış gibi olacağım ama denediniz şarj edebildiniz mi acaba? Almayı düşünüyorum da bilgi bulamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Deneyemedim güvenemediğim için.