Lenovo V15 G3 nasıl?

barisoz00

Femtopat
Daha fazla  

Video düzenlemek için sizce yeterli olur mu? Elimde 8 GB RAM, i5 8. nesil ve 512 GB SSD laptop var ve artık kasmaya başladı. Fiyat ve özellikler olarak bu laptop güzel duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen stokları bittiği için fiyatı aşırı yüksek. Harici ekran kartı lazım mı size?
Yok lazım değil teşekkürler. Piyasaya göre fiyatı uygun geldi açıkçası. i7 16gb ram 1tb ssd 24binden uygun var mı ki piyasada?

Üstteki cihaz göreceğiniz üzere Lenovo'dan daha güçlü ve ucuz. Disk konusunda içindekini çıkarıp içine 1 TB 1.5-2K civarına düzgün bir SSD alsanız bile yine uyguna geliyor.

Gösterdiğin cihaz galiba Freedos, windows kurulumunda sorun yaşarmıyım diye tereddütüm vardı açıkçası. Kurulumu yapabileceğimi varsayarsak bu laptopu almak daha mantıklı olur mu sence? Fiyat performans bakımından. HP 250 G10 8A545EA i7 1360P 15.6

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Windows kurulumu için videodaki gibi kurabilirsiniz. Bir adet 8 GB ve üstü flash bellek ve internet bağlantısı olan cihaz gerekli. Kurduktan sonra 150 liraya key alıp Windows'u etkinleştireceksiniz.

Açıkçası bütçenizi tam olarak kestiremedim. Matebook ve Apple M1 M2 cihazlara baktınız mı? Bu laptopta oyun oynamayı düşünüyor musunuz?

Maksimum ödeyebileceğim 28 bin civarı açıkçası. Dediğiniz cihazlara pek bakmadım. Eskiden lenovo ve asus kullanmıştım memnundum. Çok oyun oynamıyorum, daha çok adobe premier ve adobe photoshop kullanmam gerekecek. Windows kurulumu için teşekkürler, o aklımda hep şüpheydi.

O zaman attığınız 1360P'li cihaz güzel tercih olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…