sekomusic Yoctopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar Lenovo V15 G3 laptopa Windows kurmaya çalışıyorum fakat sürekli başa dönüyor, USB'i seçtiğim halde yine boot device ekranına dönüyor. Dosya Ekleri IMG_20250131_171234_267.jpg 52,3 KB · Görüntüleme: 73 IMG_20250131_171150_055.jpg 67,3 KB · Görüntüleme: 40 IMG_20250131_171234_267.jpg 52,3 KB · Görüntüleme: 31 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar Lenovo V15 G3 laptopa Windows kurmaya çalışıyorum fakat sürekli başa dönüyor, USB'i seçtiğim halde yine boot device ekranına dönüyor.
Çözüm Einstein 3 Şubat 2025 sekomusic dedi: Windows 10 sürekli kullandığım ISO dosyası hatta başka laptopa kurdum sorunsuz ama bunda da durum böyle. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Microsoft sitesinden indirip deneyin. Rufus ayarlarını da atın kontrol edelim.
sekomusic dedi: Windows 10 sürekli kullandığım ISO dosyası hatta başka laptopa kurdum sorunsuz ama bunda da durum böyle. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Microsoft sitesinden indirip deneyin. Rufus ayarlarını da atın kontrol edelim.
KS KS sekomusic Yoctopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #11 Bios tan hepsini deafult yapıp kaydedip denedim yine aynı sayfaya dönüyor Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.140 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #12 sekomusic dedi: BIOS'tan hepsini deafult yapıp kaydedip denedim yine aynı sayfaya dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsun? Bir de ISO dosyasını nereden indirdin? Artı 0 Eksi
sekomusic dedi: BIOS'tan hepsini deafult yapıp kaydedip denedim yine aynı sayfaya dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi işletim sistemini kurmaya çalışıyorsun? Bir de ISO dosyasını nereden indirdin?
KS KS sekomusic Yoctopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #13 Windows 10 sürekli kullandığım ISO dosyası hatta başka laptopa kurdum sorunsuz ama bunda da durum böyle Artı 0 Eksi
Windows 10 sürekli kullandığım ISO dosyası hatta başka laptopa kurdum sorunsuz ama bunda da durum böyle
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.140 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #14 sekomusic dedi: Windows 10 sürekli kullandığım ISO dosyası hatta başka laptopa kurdum sorunsuz ama bunda da durum böyle. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Microsoft sitesinden indirip deneyin. Rufus ayarlarını da atın kontrol edelim. Artı 0 Eksi Çözüm
sekomusic dedi: Windows 10 sürekli kullandığım ISO dosyası hatta başka laptopa kurdum sorunsuz ama bunda da durum böyle. Genişletmek için tıkla... ISO dosyasını Microsoft sitesinden indirip deneyin. Rufus ayarlarını da atın kontrol edelim.
KS KS sekomusic Yoctopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #15 Çözdüm. En kısa zamanda buraya görüntü ve yazı olarak ekleyeceğim. FreeDOS Lenovo ve Dell bela bir şey. Teşekkür ediyorum bilgi paylaştıkça çoğalır. Artı 0 Eksi
Çözdüm. En kısa zamanda buraya görüntü ve yazı olarak ekleyeceğim. FreeDOS Lenovo ve Dell bela bir şey. Teşekkür ediyorum bilgi paylaştıkça çoğalır.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.140 Çözümler 597 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #16 sekomusic dedi: Çözdüm. En kısa zamanda buraya görüntü ve yazı olarak ekleyeceğim. FreeDOS Lenovo ve Dell bela bir şey. Teşekkür ediyorum bilgi paylaştıkça çoğalır. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
sekomusic dedi: Çözdüm. En kısa zamanda buraya görüntü ve yazı olarak ekleyeceğim. FreeDOS Lenovo ve Dell bela bir şey. Teşekkür ediyorum bilgi paylaştıkça çoğalır. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
KS KS sekomusic Yoctopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #17 Rufus şart, sadece görselliğe önem verilen Bıos ,saçma bi Bıos ,ayrıntılı şekilde görsel olarakta yazıcam Artı 0 Eksi
Rufus şart, sadece görselliğe önem verilen Bıos ,saçma bi Bıos ,ayrıntılı şekilde görsel olarakta yazıcam