iğiniz modelin linki var mı?
Ben şunu öneririrm. Ram takviyesi ile çok güçlü bir cihaz olur.
![]()
Lenovo V15 G4 83A10096TR Notebook
Lenovo V15 G4 83A10096TR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bir de hocam bütün satıcılar ram yükseltmesi yapmış galiba aynı cihazın 40 gb ram li olanını gördüm ama bilemiyorum o kadarına gerek var mıDediğiniz modelin linki var mı?
Ben şunu öneririrm. Ram takviyesi ile çok güçlü bir cihaz olur.
![]()
Lenovo V15 G4 83A10096TR Notebook
Lenovo V15 G4 83A10096TR Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
16 ram yeterli olacaktır. Benim attığım modelin işlemcisi ile sizinki neredeyse birebir. 1000 TL RAM ücreti desek 16K civarına geliyor benim attığım model ve daha karlı oluyor. Hatta oyun için düşünüyorsanız attığım h serisi işlemci çok daha iyi olur. Tabi karar sizin.
Bir de hocam bütün satıcılar ram yükseltmesi yapmış galiba aynı cihazın 40 gb ram li olanını gördüm ama bilemiyorum o kadarına gerek var mı
Eyvallah hocam16 ram yeterli olacaktır. Benim attığım modelin işlemcisi ile sizinki neredeyse birebir. 1000 TL RAM ücreti desek 16K civarına geliyor benim attığım model ve daha karlı oluyor. Hatta oyun için düşünüyorsanız attığım h serisi işlemci çok daha iyi olur. Tabi karar sizin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.