phoebex Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar, şu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz: Lenovo V15-IIL Intel Core i5 1035G1 12GB 1TB + 512GB SSD Fiyatı Kullananlar var mı? Memnun musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim^^ Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2020
Arkadaşlar, şu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz: Lenovo V15-IIL Intel Core i5 1035G1 12GB 1TB + 512GB SSD Fiyatı Kullananlar var mı? Memnun musunuz? Yardımcı olursanız sevinirim^^
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #2 Ben pek memnun değilim. Fazla ısınıyor işlemcisi falan beni pek memnun etmedi.
phoebex Centipat Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Temmuz 2020 #3 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben pek memnun değilim. Fazla ısınıyor işlemcisi falan beni pek memnun etmedi. Genişletmek için tıkla... Nedir bu ısınma sorunu :d Her bilgisayarda aynı yorumla karşılaşıyorum...
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben pek memnun değilim. Fazla ısınıyor işlemcisi falan beni pek memnun etmedi. Genişletmek için tıkla... Nedir bu ısınma sorunu :d Her bilgisayarda aynı yorumla karşılaşıyorum...
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #4 phoebex dedi: Nedir bu ısınma sorunu :d her bilgisayarda aynı yorumla karşılaşıyorum... Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla laptoplarda olan bir sorun bu.O yüzden sıkıntı.
phoebex dedi: Nedir bu ısınma sorunu :d her bilgisayarda aynı yorumla karşılaşıyorum... Genişletmek için tıkla... Çoğunlukla laptoplarda olan bir sorun bu.O yüzden sıkıntı.