Lenovo V15-İTL Gen2 alınır mı?

Justify00

Zeptopat
Daha fazla  
Lenovo v15-itl Gen2 laptopu almayı düşünüyorum. Yüksek performans istemeyen oyunları oynayabilir miyim bu özellikteki laptopla? Örneğin COD serileri ve Football Manager 2023 gibi oyunları kaldırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok daha uygun fiyata bunu tercih edebilirsiniz bence. R5 5500U'lu V14 kullanıyorum ve Bannerlord, LoL gibi oyunlarda hissedilir bir sıkıntı çıkartmadı. Ekran süresi de ofis, internette gezinme gibi senaryolarda 4 saatin üzerinde seyrediyor. GPU 2 GB kadar RAM'den çalıyor bu arada. 8x2 uyumlu RAM bulursanız onu da ekleyebilirsiniz.

5.nesil olması ve 8gb Ram olması olumsuz bir durum yaratır mı

5.nesil olması ve 8 GB RAM olması olumsuz bir durum yaratır mı?

RAM yükseltseniz iyi olur evet. Dediğim gibi 8 GB RAM'in ikisini GPU kendine ayırıyor, sisteme 6 kalıyor. Bu arada saydığınız oyunlarda bilgisayarın nasıl bir performans sergilediğini bilmiyorum. Almadan benchmarklara bakın yine bir bence.

Teşekkür ederim

Aslında 15000TL bütçeniz olduğunu düşünürsek bunu da almanız mantıklı. İçerisindeki 3050 zannediyorum tasarruf serisi fakat saydığınız oyunlarda fazlasıyla işinizi göreceğini düşünüyorum. Aşağıda tavsiye edilen ürünlere takviye yapmak istersen Kingston RAM eklenmiş.

MX 450 ekran kartlı bir seçenek buldum. Size önerdiğim bilgisayardaki Vega 7'yi neredeyse ikiye katlıyor. Araştırmak için anca vakit buldum kusura bakmayın. Sipariş vermediyseniz bu iki seçeneğe yönelmeniz daha iyi olacaktır.

Çok teşekkür ederim. Acer marka laptopla ilgili uzun ömürlü olmadığına ve sorun çıkartan bir laptop olduğuna dair çok yorum aldım. Doğruluk payı sizce nasıl

Çok eskiden atom işlemcili acer netbook'um vardı . Onun dışında bir acer marka ürünleri tecrübe edemedim. Pek bir şey diyemeyeceğim o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…