Lenovo V15 laptop alınır mı?

Bütçe
15 k
Lenovo V serisinin 3 kötü yanı var, ilk olarak ekran paneli ucuz Çin malı tabletlerden hallice, ikinci olarak menteşe kısmı tipik Lenovo yani açıp kapatırken ileride kırılacak hissini veriyor ve son olarak hoparlörleri pek çok stereo telefondan daha vasat. Haricinde ise güzel cihaz pek çok işinizi halleder.

Menteşe sorununu ben de biliyorum önceki laptop ta lenovoydı vidalanmıştı kenar kısımları ama bu fiyat bandında alabileceğim en iyisi gibi duruyor ses.

Hocam bunun kardeşi bir model kullanıyorum.Ben memnunum.Oyun performansı açısından Valorant gibi oyunları da oynatıyor.Alınır.

Menteşe sorununu ben de biliyorum önceki laptop ta lenovoydı vidalanmıştı kenar kısımları ama bu fiyat bandında alabileceğim en iyisi gibi duruyor ses.

Ben V14 G2 modelini kullandım geçen yıl yaklaşık 1 yıl kadar, onda gördüğüm sorunları belirttim ki numpad ve boyut dışında zaten bire bir aynı cihazlar. Ryzen 3-5-7 olmasına çok takılmayın, Valorant dışında işlemci farkını gözlemleyeceğiniz bir oyun yok, ben AutoCAD ve phase2 kullanıyordum temel düzeyde mühendislik öğrencisi içinde hissedilir bir fark yok. Benzer bütçede Ryzen 5 5500U'ya da Ryzen 7000 serisi işlemcili cihazlarada bakabilirsiniz. Lenovo V serisi geçtiğimiz yıla kadar fiyatı ile oldukça rekabetçi idi ancak günümüzdeki fiyatı ile malzeme kalitesi olarak daha iyi olan HP, Acer hatta Lenovo IdeaPad Slim modelleri ile benzer fiyata sahip iken çok da mantıklı mı bilmiyorum.

Hangisi daha iyi performans olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…