Lenovo V15 vergisiz laptop alınır mı?

Ahsoka

Centipat
Merhaba, Hepsiburada sitesinde 'vergisiz cihazlar burada' başlığı altında cihazları listelemiş. Bu kategoride en iyi laptop bu diye düşünerek Lenovo'nun bir modelini buldum. Sizce bu model nasıl, diğer işlemcilerle ve aynı kategorideki Ryzen işlemcilerle karşılaştırdığımda i3 1215U daha iyi sonuç vermişti.

Lenovo V15
Hepsiburada Vergisiz Cihazlar Sayfası

Açıkçası özellikleri günümüz için çok eski. Ama başka alternatif yoksa alınabilir. Hiç yoktan iyidir mantığıyla.

Alınabilir hocam ama Lenovo'nun bu modellerinde RAM tümlesik diye biliyorum.

Onun yerine bunu da alabilirsiniz. 8 GB RAM alıp 16 ya çıkartabilirsiniz.

Amazon'da öğrencilere vergisiz oluyor mu bilmiyorum ama arastirin bence. 6 ay vade farksız alabiliyorsunuz çünkü.

Açıkçası özellikleri günümüz için çok eski. Ama başka alternatif yoksa alınabilir. Hiç yoktan iyidir mantığıyla.

Benim zaten laptopum var. Bu laptopu annem ve babamın kullanması için istiyorum. Eskiyen laptopun yerine indirim varken almak mantıklı geldiği için.

Baktığım zaman 64 GB 4800MHz upgrade etmemize izin veriyor sanırım. Lenovo'nun sitesinde öyleydi. 16 GB yaparım aldığımda zaten.

Buna baktım ama benim attığım işlemciyle karşılaştırınca, Intel olan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…