Lenovo V310-15 IKB 80T3 Laptop RAM Yükseltmesi

Bütçe
270
Bu RAM güzel ama bu firma pek tavsiye edilen bir firma değil. Hakkında pek çok dolandırıcı şikayeti var, hatta bu yüzden burada yasaklı bile.

Uzun uzun araştırmalarım sonucunda bunu buldum;

8 GB DDR4 2133 MHz 15CL, hem de dizüstü için... Daha ne isteyebilirim ki diye sordum kendime bir an, sabahtan beri arıyordum bunun gibi bir şey. Birkaç gün içerisinde alacağım, daha sonra başka sonuç arayan arkadaşlarım için tekrardan buraya mesaj yazacağım. Yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba.
4 GB ana kartınız üzerinde lehimli RAM'iniz var. 1 RAM slotunuz var ve bu slota maksimum 16 GB RAM takabilirsiniz. Aşağıdaki linkte seçebileceğiniz ürün linkleri var.

Herkese selamlar, aldığım RAM'i taktım ve şu an gayet sorunsuz kullanıyorum.

Merak edenler için ise resimleri ve aldığım RAM'in linkini buraya bırakıyorum. Herkese ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, özellikle @Bora Dere'ye. 2133MHz ve CL15 bir RAM işinizi görecektir.

RAM linki:

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2.png
    17,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_3.png
    20,8 KB · Görüntüleme: 75
Hangi rami aldığının direkt linkini atar mısın attığın linkte birden fazla ram var bende bu şekilde yükseltme işlemi yapmak istiyorum.

Hangi rami aldığının direkt linkini atar mısın attığın linkte birden fazla ram var bende bu şekilde yükseltme işlemi yapmak istiyorum.
Merhaba
Bilgisayarınız ile ilgili tüm bilgileri aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

Pardon benim kisi v330-15ikb yanlış görmüşüm bunla ilgilide böyle bir link varmıdır.

Pardon benim kisi v330-15ikb yanlış görmüşüm bunla ilgilide böyle bir link varmıdır.
Lenovo V330 15IKB 81AX ile uyumlu ürünlerin linkini aşağıda bulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…