Mustafa Türker Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 23 Şubat 2023 #1 Lenovo V310-15IKB modelinde laptopum var ama içinde ki ekran kartı bana yetersiz geliyor GTX 750 Ti alıp takabilir miyim?
Lenovo V310-15IKB modelinde laptopum var ama içinde ki ekran kartı bana yetersiz geliyor GTX 750 Ti alıp takabilir miyim?
Abitcan Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 503 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 Takılabilir belki ama darboğaz yapacaktır. İşlemci modeliniz nedir? Raminiz kaç gb? Bir de laptop anakartınız destekliyor mu pci expressi?
Takılabilir belki ama darboğaz yapacaktır. İşlemci modeliniz nedir? Raminiz kaç gb? Bir de laptop anakartınız destekliyor mu pci expressi?
Mustafa Türker Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 23 Şubat 2023 #3 Abitcan dedi: Takılabilir belki ama darboğaz yapacaktır. İşlemci modeliniz nedir? RAM'iniz kaç GB? Bir de laptop anakartınız destekliyor mu PCI Express'i? Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB. İşlemci Intel i5 7200U. Anakart PCI Express'i destekliyor mu bilmiyorum.
Abitcan dedi: Takılabilir belki ama darboğaz yapacaktır. İşlemci modeliniz nedir? RAM'iniz kaç GB? Bir de laptop anakartınız destekliyor mu PCI Express'i? Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB. İşlemci Intel i5 7200U. Anakart PCI Express'i destekliyor mu bilmiyorum.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 41.001 Makaleler 9 Çözümler 1.038 23 Şubat 2023 #4 eGPU ile takılabilir belki ama değer mi? Sorusu var.
Mustafa Türker Hectopat Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 194 Çözümler 1 23 Şubat 2023 #5 Artoria Pendragon dedi: eGPU ile takılabilir belki ama değer mi? Sorusu var. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir konu açtım ona da bakabilir misin?
Artoria Pendragon dedi: eGPU ile takılabilir belki ama değer mi? Sorusu var. Genişletmek için tıkla... Hocam yeni bir konu açtım ona da bakabilir misin?